Fuara Kadın Girişimciler Damga Vurdu

TAKİP ET

4. Van Yöresel Ürünler Hediyelik Eşya Fuarında girişimci kadınlar tarafından hazırlanan el işi ürünler ile yiyecekler yerini aldı.


Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığının himayesinde fuarda açılan iki stantta girişimci kadınlar tarafından hazırlanan el işi ürünler ile yiyecekler tanıtılıyor. Girişimci kadınların bir birinden güzel ürünlerinin sergilendiği stantları Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Eşi Meral Bilmez, Ak Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas ve kurum amirleri ziyaret etti. Stantta sergilenen ürünleri inceleyen Vali Bilmez, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Selma Biçek’ten stantlar hakkında bilgi alarak, kadınların emeklerinden dolayı teşekkür edip, bol kazanç temennisinde bulundu.
 

fuara kadın girişimciler damga vurdu van gazetesi mehmet emin bilmez meral bilmez kadın ve aile hizmetleri dairesi başkanlığı girişimci kadınlar ak parti abdulahat arvas kurum kadın ve aile hizmetleri selma biçek yöresel ürünler hediyelik eşya fuarı fuar