Galatasaray Başkanı Fenerbahçe'nin başvurusunu sert dille eleştirdi

TAKİP ET

Van haber - Fenerbahçe'nin başvurusunu sert dille eleştiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in, Soydan'ın açıklamalarına nasıl bir yorum geleceği merakla bekleniyor.

Van haber - Sarı-Lacivertliler'in 1959 öncesi kazandığı şampiyonlukların sayılması için yaptığı başvurunun tartışmaları büyümeye devam ediyor.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe'nin bu girişimini sert bir dille eleştirmiş ve ligin 1959'dan sonra geçerli olduğunu ifade etmişti. Son olarak ise TFF'nin üst düzey isimlerinden Semih Soydan bu konuda dikkat çekici bir değerlendirme yaptı.
 HAKKIYSA ALMASI GEREKİR
Semih Soydan, "Fenerbahçe'nin 28 şampiyonluk hakkıysa alır. Haklıysa alması lazım gelir" diye konuştu. Tahkim Kurulu Başkanı Türker Aslan da, "Beni bu tartışmaya sokmayın. Bizim zamanımızda inceledik ve reddettik. Haluk Ulusoy dönemiydi. Fenerbahçe'nin iddiası nedir, yeni delil mi buldular bilmiyorum" diye konuştu.
BEN ŞAMPİYONLUKLARI ONAYLARDIM
Eski hakem Ahmet Çakar ise "Türkiye Cumhuriyeti ne zaman kurulduysa, TFF ne zaman kurulduysa o tarihlerden beri birinci lig şampiyonlukları sayılmalıdıdır. Bana spor hakimliği görevini verseler, bu şampiyonlukları onaylardım" şeklinde konuştu.

semih doydan fenerbahçe galatasaray başkanı haluk ulusoy türker aslan tff van haber van haberleri van gazetesi