Gazi, Gazi Ve Şehit Yakınları İle Tüm Kamu Görevlileri Sendikası

TAKİP ET

 Şehit-Gazi Sen heyeti ve Gazi ve Şehit yakınları ile tüm Vatansever kamu görevlileri sendikaları konfederasyonu Genel Başkanı sayın Fatih Ocak Van'da tüm kamu kurumlarını ziyaret etti.

Gazi ve Şehit yakınları ile tüm vatansever kamu görevlileri sendikaları konfederasyonu Genel Başkanı sayın Fatih Ocak, Genel Başkan yardımcısı Serkan Gül, Şehit -Gazi Sen Van İl Başkanı İdris TURAN ve yönetimi ile birlikte Tuşba kaymakamı sayın Meral UÇAR ARPA, YYÜ rektörü sayın Hamdullah ŞEVLİ, Tuşba İlçe Milli eğitim müdürü sayın Muhlis CEYLANİ ve tüm kamu kurumlarını ziyarette bulundu.

Yapılan ziyaretler çerçevesinde Şehit Gazi Sendikası Van İl Başkanı İdris Turan : "Elimizden ne geliyorsa bağımsız bir sendika konfederasyonu olarak devletimizin ve tüm kamuda çalışan memur arkadaşlarımızın yanındayız." diyerek devlete ve tüm kamu çalışanlarına desteklerini dile getirdi.

 Ardından Şehit -Gazi Sen Kamu Görevlileri Sendikası adına Tuşba Kaymakamı Sayın Meral UÇAR ARPA'ya bir çini tabak plaketi hediye edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.

 Şehit-Gazi Sen heyeti daha sonra Tüm kamu kurumlar da çalışan personelleri gezerek sorunlarını yerinde dinledi. Daha sonra şişli öğretmenler evinde yapılan bilgilendirme toplantısından sonra edremitte tüm üyelerine tanışma yemeyi ikram ederek Van’dan ayrıldılar.


vangazetesi/ özel haber












fatih ocak genel başkan yardımcısı serkan gül yyÜ rektörü sayın hamdullah Şevlİ tuşba İlçe milli eğitim müdürü sayın muhlis ceylan meral uÇar tuşba kaymakamı Şehit -gazi sen kamu görevlileri sendikası Şehit-gazi sen heyeti gazi şehit idris turan Şehit-gaz