Genç Eczacı Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Covid-19 nedeniyle Hayatını Kaybeden Genç Ecz. İsmail Durmuş'u (Canan Eczanesi Sahibi olan kayseride defnedildi arkadaş ve çevresinde büyük üzüntü ile karşılandı.

 Van haber- Van gazetesi- Covid-19 nedeniyle Hayatını Kaybeden Genç  Ecz. İsmail Durmuş'u (Canan Eczanesi Sahibi olan kayseride defnedildi arkadaş ve çevresinde büyük üzüntü ile karşılandı.

İstanbul Eczacı Odası yaptığı açıklamada, “Genç meslektaşımız Ecz. İsmail Durmuş'u (Canan Eczanesi / Sancaktepe) Covid-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Meslektaşımız, Kayseri'de toprağa verilecektir. Meslektaşımıza Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm eczacılık camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.  

 

CHP'li Erkan Aydın ise sosyal medya hesabından “İstanbul Sancaktepe Canan Eczanesi’nin sahibi, meslektaşım Eczacı İsmail Durmuş'un 38 yaşında korona virüs sebebiyle hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum...” diye paylaşım yaptı.

 

 Kaynak:Öğretmenler.Haber


genç eczacı hayatını kaybetti korona virüs covid 19 kayseri defnedildi İstanbul eczacı odası sancaktepe canan eczanesi genç ecz. İsmail durmuş van gazetesi van haber