Genç Girişimci Zafer Uygun, Van Haberri Satın Aldı

TAKİP ET

Van ilinde uzun yıllar hizmet veren genç girişimci Zafer Uygun, Van Haberr sitesini açarak Van ilinde ben varım diyerek hizmetlerini anlattı.

Van Haberr imtiyaz sahibi Zafer Uygun, erişim ağını genişleterek Vanhaberr adresiyle güncel haber servisine başladı. 
Van’da tanınan Genç Girişimci Zafer Uygun hizmet çıtasını her geçen gün yükseltiyor. Van halkının doğru ve güncel habere ulaşmaları anlamında gazetecilik mesleğini de icra etmeye başladığını söyledi. 


Van halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Uygun: “Yıllardır Van’da ikamet ediyorum. İşsizlik nedeniyle ya Van’dan ayrılıp gurbette çalışacaktım ya da burada kendi işimi icra edip Van halkına hizmet verecektim. Van halkına burada hizmet vermeyi seçtim. Yıllarca piyasada çalışarak bilgi ve deneyim elde ettim. Van iline farklı yatırımlar yaparak işlerimi yürütmeye başladım. Baktım ki daha farklı ve Van halkına daha iyi hizmet etmek için özgür basın olmaya karar verdim. Van Haberri satın alarak yeni alt yapısı ve yeni yüzü ile Van iline hizmet etmeye başladım. Umarım, Van ili için daha iyi hizmet etmeye çalışırız. Her geçen gün hizmet ağımızı genişletirken istihdam alanında da gençlerimize yardımcı olabilmek adına çalışıyoruz. Van’da doğru bilgi ve güncel haberleri vatandaşlarımıza iletmek için vanhaberr sitesi adresi ile hizmet vermeye başladık. Bundan sonraki hedefimiz, bu hizmet ağını genişleterek istihdam çıtasını arttırmak ve gençlerimize iş kapısı açmaktır.”dedi.
 

Zafer Uygun Van Haberr