Genç Grişimci Sinan Uysal'a Ödül

TAKİP ET

Van'da düzenlenen bir gecede yılın en başarılı işletme sahibi seçilen genç girişimci Sinan Uysal'dan kariyeriniz hakkında önemli bilgiler...

2006 yılında ticaret hayatına atılan bir cafe ve restaurant işletme sahibi Sinan Uysal:”Van ilinde Roma Prodüksiyon tarafından düzenlenen gecede en başarılı kafe ve restoran seçilmek, beni ve ekibimi ayrıca mutlu etti. 

"BİR CAFE'DEN DAHA ÖTEYİZ"

Ayrıcalıklı tarzıyla kendinden övgüyle söz ettiren Cofe, özel lezzetleri ile de konuklarını büyülemeye devam ediyoruz. Cofe'de, her damak tadına uygun eşsiz lezzetler yer alıyor. Formunu korumak isteyenler için Fit menüler, çocuklara özel lezzetler, daha genç damak tatları için dünya mutfağından seçkin örnekler Cofe'mizde.

Girişten başlayan sıra dışı dekorasyon sürprizlerle hizmet ediyoruz. Ferah ve etkileyici bir salon, dostlarınızla maç izleyebileceğiniz bir TV corner, Cofe’de sizi şaşırtacak detaylardan sadece bazılarını söylüyorum. 

Cofe gün ortasında iş temposundan sıyrılıp kendinizi özel hissetmeniz için birebir. Sıcak sohbet, özel servis, benzersiz lezzetler ve doğal içeceklerimizi tattıktan sonra, kendinizi yenilenmiş gibi hissedeceksiniz. Bu günlere gelmemize vesile olan Cüneyt Uysal ağabeyim, 23 aktif başarılı personellerim ve ailemin gücü ile sizler için hizmet eden bir işletmeyiz. Bizleri de yılın cafe ve restoranı olarak gören Roma Prodüksiyona ayrıca teşekkür ederiz."dedi.

"KARİYERİNİZİN ÜSÜTÜNE ÜSÜTÜNE GİDİN!"
Genç girişimcilere bir şeyler aktarmak istiyorum. Genç girişimciyim, söyleye biliyorsanız. O zaman çok kitap okumalı ve çok projeler değerlendirmelisiniz. Risklerden asla korkmamanız gerekir. Her zaman daha iyisi için başarılı bir ekip kurmayı hedeflemelisiniz. Çünkü başarı asla sessizleri sevmez. Başarı girişkenliği, kendisini ifade etmesini bilen ve en önemlisi riskten korkmayanı sever. Tabi risk alırken bazı noktaları da iyi değerlendirmelisiniz. Çünkü doğru yapılmayan planlar, asla başarıya ulaştırmaz. Gerçi hata yapmadıkça başarıda olmaz. Ne kadar çok hata yaparsanız yapın ama pes etmeyin. Üstüne üstüne gidin. Sizler, hedefiniz için ne kadar çok istikrarlı olursanız, o kadar çok başarılı ve memlekete faydalı olursunuz. Bunu unutmayın ki daima öğrenci gibi olduğunuzda ve samimi olduğunuzda kariyer sahibi olursunuz. Son olarak; Tubittum ailesinin bu güzel projeye imza attığı için ve bizlere yer ayırdığı için teşekkür ederiz.”dedi.

Van Gazetesi, Van Haberleri
 

Sinan Uysal Van Haberleri kariyer TV corner Cofe