Genç kız, "perdeleri kapatıp, arabada bana zorla tecavüz etti"

TAKİP ET

VAN HABER -  İdaaya göre; Gölyüzü Mahallesinde 4 yıl önce araba içerisinde tacize uğrayan genç kız Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, sanığı görünce, 'Kendisiyle sosyal medyadan tanıştık. Beni arabasına davet ettikten sonra gölyüzü mahallesinde ıssız bir yere arabayı çekip benim oturduğum arka koltuğa gelerek, perdeleri kapatıp, bana zorla tecavüz etti' dedi.

VAN HABER -  İdaaya göre; Gölyüzü Mahallesinde 4 yıl önce araba içerisinde tacize uğrayan genç kız Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada, sanığı görünce, “Kendisiyle sosyal medyadan tanıştık. Beni arabasına davet ettikten sonra gölyüzü mahallesinde ıssız bir yere arabayı çekip benim oturduğum arka koltuğa gelerek, perdeleri kapatıp, bana zorla tecavüz etti” dedi.
 
15’den küçük olduğunu söyleyen Ç.Z., “Yeniden tutuklanmasını ve en ağır cezayı çekmesini istiyorum. Onu gördükçe ve o günü hatırladıkça sinir krizleri geçiriyorum. Kendisiyle sosyal medyadan tanıştık. Beni arabasına davet ettikten sonra gölyüzü mahallesinde ıssız bir yere arabayı çekip benim oturduğum arka koltuğa gelerek, perdeleri kapatıp, bana zorla tecavüz etti” dedi.  Mahkeme heyeti eksik evrakların tamamlanması için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.  

Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesinde, “Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan tutuklu iken kalp rahatsızlığı nedeniyle tahliye edilen ve tutuksuz yargılanan K.E. üzerine atılı suçlamayı kabul etmeyerek; “Ç.Z. kendi rızasıyla benim arabama geldi ve benden para istedi. Olmadığını söyleyince kendi rızasıyla benimle olmayı istedi. Aracın kapılarını kilitlemedim ve ilişkiden sonra kendisini evin önüne bırakmamı istedi. Kesinlikle zorla bir şey yapmadım” diyerek kendisini savundu.
 
Kaynak: Bolu gundem
Haber: Kasım Şahin
 
VAN GAZETESİ
 
 

genç kız “perdeleri kapatıp arabada bana zorla tecavüz etti” arabada taciz van haber van haberleri van gazetesi bolu haber zorla tecavuz tecavüze uğrayan kızın feryadı