Genç Kızılay'dan Van SBÜ'ye ziyaret

TAKİP ET

Van Haber – Türk Kızılayı Van İl Başkanlığı korona virüs salgını sürecinde yaptığı çalışmalarla isminden sık sık söz ettirdi.

Genç Kızılay’dan Van S.B.Ü’ye ziyaret!..
Türk Kızılayı Van İl Başkanlığı korona virüs salgını sürecinde yaptığı çalışmalarla isminden sık sık söz ettirdi.
Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlara gıda ve giyim desteğinde bulunan Genç Kızılay ekipleri aynı zamanda soğuk havada nöbet tutan polis ekiplerine de ikramlarda bulundu.
S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç Dr. Sebahattin Çelik ve görev yapan doktorları ziyaret eden Genç Kızılay Gönüllüleri pandemi sürecinde yapılan çalışmalardan dolayı hastane yönetimine teşekkür etti.

S.B.Ü Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi tarafından yapılan açıklamada, ”Van Genç Kızılay Gönüllüleri ”Başhekim Doç.Dr.Sebahattin Çelik ve sağlıkçıları ziyaret ederek ikramlarda bulundu.Ziyaret esnasında Hastane idarecilericisi İrfan Başdinç ”İmmün Plazma Bağışçısı” olduğunu ifade etti. Ayrıca Genç Kızılay Gönüllüleri’ne ”Övünç Beratı” aldığını göstermesi herkese örnek teşkil etti.Tüm bağışçılarımızı tebrik eder , teşekkürlerimizi sunarız. COVID-19 tanısı konulan, tedavi sürecinin ardından iyileşen hastalardan Türk Kızılay tarafından toplanan kan plazmasının kritik durumda olan hastalarda kullanılması amaçlanmaktadır. lütfen sizlerde immün plazma bağışından bulunun ve bir canda siz kurtarın” ifadelerine yer verildi.

Van Basın

kizilay van