GENÇLER GENÇLİK MERKEZİNE AKIN ETTİ

TAKİP ET

Van İpekyolu Gençlik merkezinde gençlere özel 'gençler gecesi' programı düzenlendi.

VAN HABER /ÖZEL HABER Şiirleri ve türküleri yeniden yaşatmak ve hatırlatmak amacıyla düzenlenen gecede, önce şiirler sonra şarkılar sonra ise ozanlar yerini aldı. Dopdolu geçen gecede Van Gençlik merkezi İl Müdürü Nevzat İnanç, Yazar- Şair Müştehir Karakaya, İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Çakar, eski  İpekyolu Gençlik Merkezi Müdür Vekili Cevdet Arslan yer aldı.

Programı düzenleyen Van İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Çakar, program hakkında duygularını dile getirdi. Gençlerin motivasyon açısında daha iyi hissetmelerini sağlamak amacıyla programı düzenlediğini ifade eden Çakar, sözlerine şöyle devam etti: " Halk eğitim gençlere çeşitli kurslar açtı. Bir de yaklaşık 300-400 tane etüt’e gelen öğrenci var. Amaç buradaki gençleri sınav stresinden biraz da olsa uzaklaştırmaktır ve mümkün olduğunca moral depolamalarını sağlamaktır."

Gecenin sonunda hediyeler takdim edilip hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.
 

VAN GAZETESİ
HABER: Hikmetullah Yetkin
HABER DÜZENLEME: Sevda Yetkin

genÇler genÇlİk merkezİne akin ettİ van gazetesi nevzat İnanç vahdettin çakar özel haber spor müdür vekil cevdet arslan müştehir karakaya van gençlik ve spor İl müdürü gençlik il van genç spor il müdürü ozan yazar şair etüt türkü şiir merkez halk eğitim e