Gençlik Merkezinde Ses yarışması

TAKİP ET

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Birimine bağlı İpekyolu  Gençlik Merkezinde düzenlenen 'Gençler Arası Şarkı Yarışması' programında birin olana ödül, ikinci olanlara da katılım belgesi takdim edildi.

Van haber - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmalarından "Sahne sırası sende" şarkı yarışması; Van il finali İpekyolu Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Van İpekyolu Gençlik Merkezinde düzenlenen yarışma, 14-17 ve 18-29 yaş aralıklarında bay/bayan olmak üzere 3 farklı kategoride yarışmalar seçilerek gerçekleştirildi.

Van İpekyolu Gençlik Merkezinde yapılan açıklamaya göre; Şarkı yarışmasının il birincileri yapılacak bölge finaline, Bölge finalinde başarılı olan gençler ise Türkiye finaline katılarak Van adına şiirlerini okuyacakları ifade edildi.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Çakar,  İlçe Müdürü, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Jüri Üyeleri tarafından verildi.

Programda yer alan; İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Çakar, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Sunullah Ercek, Gençlik Merkezi Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Van gazetesi - 0544 409 0328

vandetti̇n çakar van haber vangazetesi nevzat i̇nanç