Gevaş Belediye başkanı ayakkabı boyacısına unutulmaz bir gün yaşattı

TAKİP ET

Van'ın Gevaş ilçesinde bulunan 19 yaşındaki Yusuf Sabay'a Gevaş Belediyesi sürprizi.

Van’ın Gevaş ilçesinde ayakkabı boyacılığı yaparak geçimini sağlayan Yusuf Sabay’a, Gevaş Belediyesi Başkanı Murat Sezer tarafından unutulmaz gün yaşatıldı.

VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER

Bugüne kadar doğum günü kutlanmayan ayakkabı boyacısı Yusuf Sabay’a Gevaş Belediyesi Başkanı ve belediye çalışanları, belediye başkanı odasında müzik eşliğinde doğum günü kutlandı. 19 yaşındaki Yusuf Sabay, duygulanarak önce pastasını üfledi, sonra Gevaş Belediyesi Başkanı Murat Sezer’e teşekkürlerini iletti.



Gevaş Belediyesi Başkanı Murat Sezer, bugüne kadar 40’a yakın aile çocuklarına doğum günü sürprizi yaptığını, her zaman her anda vatandaşlarla birebir olduğunu, Gevaş halkının sorunlarına çözüm bulmak için canla başla çalıştığını ifade etti.

Gevaş Belediyesine geldiği günden buyana, esnafların yıllık %10’luk zammını pandeminden dolayı %1 alacağını ifadelerinde bulunmuştu. 

Bunun yanı sıra; Gevaş halkını rahatsız eden çöp kukularını ortadan kaldırarak arazi ıslahı gerçekleştirmişti. Bununla beraber, yeni projelerinde yer aldığı bir takım çalışmalarda yürüttü. 

En son geçtiğimiz günlerde Gevaş Gençlik merkezi ile birlikte bugüne kadar doğum günü kutlanmayan 19 yaşındaki ayakkabı boyacısı Yusuf Sayan’ı makamında ağırlayarak unutulmayacak bir gün yaşattı.

VAN GAZETESİ/ HİKMETULLAH YETKİN – 0544 409 03 28
 

van gevaş murat sezer doğum günü sürpriz yusuf sabay belediye