GMA REDDİT HATASI - boş bir beyaz sayfa ile karşılaştı

TAKİP ET

Reddit , durum sayfasının "büyük kesinti" dediği şeyin ardından iyileşiyor gibi görünüyor . Yaklaşık bir saat boyunca, siteyi kapalıyken yüklemeye çalışan kullanıcılar, boş bir beyaz sayfa ile karşılaştı.

Site, GameStop hisselerinin Çarşamba günü geç saatlerde yüzde 100 artmasının ardından düşmüş görünüyor . Reddit'in en tartışmalı topluluklarından biri olan r / WallStreetBets, hisse senedini savundu ve dalgalanmanın ardından yoğun bir şekilde aktif oldu. Şu anda, ikisinin ilişkili olup olmadığı belli değil, ancak alt düzenleme, Reddit çökmeye başlamadan hemen önce çok fazla trafik alıyor gibi görünüyordu .

GameStop'un (GME) hissesi ile ilgili devam eden durumun bittiğini düşünüyorsanız, tekrar düşünün. Hisse senedi bugün yanıyordu, yüzde 100'ün üzerinde yükseliyordu ve bu süreçte iki kez durduruldu.

Piyasa 24 Şubat saat 16.00'da kapandı ve kapanışa giden saatte GameStop (GME) patladı. Hisse senedi% 100'ün üzerinde yükseldi ve günü 91,71 $ değerinde kapattı. GME, gün boyunca küçük bir artış gördü ve öğleden sonra 3: 00'dan sonra fırladı. Ani artış, GameStop'un (GME) iki kez durdurulmasına neden olmak için yeterliydi.

Reddit'in bu makale yazılırken kapalı olması da dikkat çekicidir. Alaka düzeyinin farkında değilseniz, Reddit, GameStop (GME) hissesinin son birkaç haftadır oynaklığının arkasındaki itici güç olan subreddit topluluğu olan r / WallStreetBets'e ev sahipliği yapıyor. Trafikteki yüksek bir artışın web sitesinin geçici olarak çökmesine neden olması muhtemeldir.

GameStop (GME) durumu ilk olarak Ocak ayında kısa bir daralmanın ardından hisse senetleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında patladı . Serpinti dahil Robinhood kısıtlayan kullanıcıların ticaret yeteneği , hem de yasal oturumlar . Yeni bilgiler mevcut oldukça bu hikayeyi güncellemeye devam edeceğiz.

 

gme stock gamestop amc stock gamestop stock amc $gme gme stock price