Gökkuşağı Derneği "Çorbada Hikâyen Olsun'' etkinliği düzenledi.

TAKİP ET

Van Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği her cumartesi günü "Çorbada Hikayen Olsun" adıyla başlattığı projeyi, çorba ikramı ve sohbet eşliğinde sürdürdü.

Cumartesi saat 13.30'da gerçekleştirilen" Çorbada hikâyen olsun" sloganıyla başlayan proje,  Van Gökkuşağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneğinin binasında gerçekleştirildi.
Oluşturulan bu projeye birçok genç katılım sağladı. Program başlamasından önce genç neslin kişisel gelişimine katkı sağlayan hikâyeler anlatılarak, gençler konu hakkında bilgilendirildi. Hikaye ve bilgilendirme sonrası çorbalar ikram edilerek program son buldu. 
"Çorbada Hikâyen Olsun" sloganıyla başlatılan proje hakkında konuşan Van Gökkuşağı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Burhan İçgüleç:'' Çorbada hikâyen olsun projesi kapsamında gençlerimize cumartesi saat 13.30'da çorba ikram etmeden önce hem evrensel düzeyde bilinen hem de İslam medeniyetine ait hikâyelerle onların kişisel gelişimlerine, hayatlarına, anne babalarına, akrabalarına, okullarına ve çevresindeki arkadaşlarıyla olan iletişimlerine ve davranışlarına, olumlu katkıda bulunmak için bir araya gelmekteyiz. Hikâye sonrası çorba ikram ediyoruz. Bu hem öğrencilerin kaynaşmasına hem de gençlerin ileriki yaşamlarında hayalini kurabilecekleri bir alan seçmelerine yardımcı oluyor.'' dedi.
 

van gökkuşağı derneği çorbada hikayen olsun çorbada hikayen olsun projesi eğitim burhan içgüleç van gökkuşağı eğitim kültür ve yardımlaşma derneği