GREEN CAFE RESTAURANT, VAN KAHVALTISINI İLERİYE TAŞIDI!

TAKİP ET

Van'da lezzetli ürünleriyle hizmet sunan Green Cafe Restaurant, eşsiz Van kahvaltısını ileriye taşıyarak kendine has yöresel çeşitleriyle misafirlerinin damak tadına hitap ediyor.

Van’ın merkez İpekyolu ilçesine bağlı İskele Caddesi üzerinde açılan Green Cafe Restaurant, misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yenilenen yüzüyle hizmete açılan cafe; hijyenik alanıyla, uzman şeflerin dünya mutfağından özenle seçtiği lezzetleriyle misafirler ağını genişletti. Green Cafe Restaurant, çeşit çeşit yemek ve kahvaltı sunumuyla hizmet verdiği Van’da adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. 

“DÜNYA MUTFAĞI ÇEŞİTLERİMİZLE YENİ BİR ÇIĞIR AÇTIK”
Green Cafe Restaurant Yönetici Koordinatörü yeni bir konsept ve yeni bir ekiple kısa süre önce hizmet vermeye başladıklarını belirterek, “Cafe ve Restaurant da tescilli meşhur Van kahvaltısını yöresel ürün lezzetleriyle buluşturarak misafirlerimize kaliteli mekanımıza bekliyoruz. Kendi yorumumuzla Van Kahvaltısını ileriye taşıyoruz. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamanın gayreti içerisindeyiz. Özellikle dünya mutfağı çeşitlerimizle yeni bir çığır açtık diyebiliriz” dedi.

"MİSAFİRLERİMİZİ GREEN CAFE RESTAURANT’A BEKLİYORUZ"
Konuşmasında Green Cafe Restaurant’ın Special çeşitlerden de bahseden yönetici, “Menümüzün tamamını değiştirdik. Misafirlerimizi kendimize özgü yeni yemeklerle buluşturuyoruz. Bunların yanı sıra, mutfağımızda günlük olarak ürettiğimiz tatlılarımız var. Bu tatlılarımızla damak tatlarını değiştirmeyi hedefliyoruz. Misafirlerimize huzurla oturup sohbet edecekleri bir ortam oluşturduk. Yine kendimize özgü içeceklerimizle çeşitlerimizi renklendirdik. Tabi özellikle de pizza çeşitlerimizde iddialıyız” şeklinde konuştu.
Öte yandan yönetici, misafirlerinin keyifli vakit geçirmeleri için cafe ve Restaurant da oyun alanlarının da mevcut olduğunu sözlerine ekledi.

 

Van'da Cafe , Vanhaber 





Green Cafe Van Cafe Restaurant Vanda Cafe Vanhaber