Güçlü Kızlar ile Güçlü Yarınlar

TAKİP ET

Çocukların güvenli bir ortamda eğlenceli vakit geçirmesine imkân tanıyan, kentin buluşma noktası Van AVM, Birleşmiş Milletler tarafından 2012 yılında ilan edilen "11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü"nü özel bir hediye ile kutluyor.

Van AVM, Türkiye, Kanada ve Peru tarafından yapılan girişimler sonucunda, kız çocuklarına karşı ayrımcılığın önlenmesi ve insan haklarından tam ve etkili bir şekilde yararlanmalarının sağlanması amacıyla ilan edilen Dünya Kız Çocukları Günü’nde kız çocuklarına kitap hediye ediyor.

Olağanüstü kadınların hikâyeleri Vanlı kız çocuklarıyla buluşuyor.

Kız çocuklarının maruz kaldığı eşitsizlik konusundaki farkındalığın artırılması gerektiğine inanan Van AVM, “Dünyayı Değiştiren Olağanüstü Kadınlar” kitabını 11 Ekim’de AVM'yi ziyaret eden kız çocuklarına hediye edecek.Çocukların ilgisini çeken resimlerle de desteklenen öykü kitabı, kâşif Amelia Earhart, kadın hakları savunucusu Emmeline Pankhurst, moda devrimine imza atan Coco Chanel, İngiliz yazar Jane Austen gibi dünyamızın şekillenmesine yardım eden inanılmaz kadınların maceralarla dolu hikâyelerini anlatıyor. Van AVM, bu özel kitap ile yeteneklerinin ve hayallerinin peşinden giderek muhteşem işler başaran kadınları Vanlı kız çocuklarıyla buluşturacak.

güçlü kızlar ile güçlü yarınlar van gazetesi van avm türkiye kanada peru kız çocukları insan hakları dünya kız Çocukları günü kadın hikâye “dünyayı değiştiren olağanüstü kadınlar” kitabı öykü kitabı kâşif amelia earhart kadın hakları savunucusu emmeline p