Güler, Van'ın kendine has stratejik bir önemi var

TAKİP ET

Süleyman Güler, gerçekleşmesi beklenen 'Van Mutfak Yöresel Ürünler ve Gurme Fuarı' hakkında düşüncelerini belirtti. 

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Fuarlar Meclis Üyesi Süleyman Güler, fuarcılık alanında geliştiğimizin ve daha da ileriye gideceğimizin sinyalini vererek, "Van Ticaret ve Sanayi Odası, bir iş yaptığında genelde nokta atışı  yapıyor. Van Kahvaltısında göstermiş oldukları başarı, hem ülke hem de Van için çok büyük bir önem arz ediyor. Bu yüzden de Başkanıma, yöneticilerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Bu çalışmanın da en az Van Kahvaltısı kadar ses getireceğine inanıyorum.

Van’ın kendine has stratejik bir önemi var. Bu ticarette de gıdada da turizmde de böyle. Öncelikle bunun farkına varmamız lazım. Türkiye'de en fazla fuar yapan illerin arasında yer alarak fuarcılık açısından Van'ın stratejik öneminin farkına vardığımızı düşünüyorum. Burada tabi ki de bizim çalışmalarımız ve emeklerimiz var ama bu başarı aynı zamanda Van’ın ne kadar stratejik bir öneme sahip olduğunun göstergesi. 

Bu fuarın ses getirmesi, başarılı olması ve ilin tanıtılmasına katkı sağlaması için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu fuarın kurumsal bir fuar olması nedeniyle daha çok  başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

Van Haber Gazetesi – Özel Haber – Sevda Yetkin
Van Gazetesi – Van Haber - vanhaber

Van Süleyman Güler fuar van haber