Güler, Van Mobilya Fuarında 40 firma ve 150'nin üstünde marka sergilenecek

TAKİP ET

Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, haftaya gerçekleşecek olan Mobilya fuarı hakkında bilgilendirme yaparak, Korona virüs tedbirleri kapsamında fuar alanında alınacak önlemlere değindi.

Asıl amaçlarının Van’ı bölgede bir fuar merkezi haline getirmek olduğunu belirten Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler,  bu yolda inanarak yürüdüklerini dile getirerek şu ifadelerde bulundu, “Şu ana kadar bizim ilimiz kadar fuarın yapıldığı bir il daha yok. Van’da fuar kültürü oluştu ve insanların fuara güveni tazelendi. Bu yüzden bölgenin en çok tercih edilen ili haline geldik. 

VAN'DA ÇOK BÜYÜK FUARLAR GERÇEKLEŞECEK

Van’da depremde ve diğer olumsuz durumlarda dahi sekteye uğramayan, istikrarlı bir şekilde devam eden tek şey fuarcılık olmuştur. Sektör olarak en iyi durumlardaki illerden biriyiz. Sürekli olarak devam eden fuarlarımız var.


2021 yılı içerisinde de 14-15 fuarımız hayata geçecek. Temel hedefimiz il bazında olan fuarımızı bölgesel hale de getirmek. Eğer pandemi olmasaydı biz Doğu ve Güneydoğu illerini de kapsayan çok büyük bir fuar gerçekleştirecektik. Ama birkaç yıl sonra bu planımızı hayata geçireceğiz inşallah”

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER

 

Fuarları düzenlerken Vanlı esnaflara öncelik verdiklerini ve esnafların kazanç sağlamasını hedeflediklerini dile getiren Güler, “Mobilya fuarı bizim için farklı bir mecradadır. Çünkü katılımcılarımızın hepsi Vanlı esnaflardır. Vanlı esnafların kazanç sağlaması amacındayız. Mobilya büyük alanlarda sergilendiği için fuarımızda yaklaşık 40 firma ve 150’nin üstünde markanın sergilenmesini bekliyoruz. Bu esnafımız içinde ziyaretçilerimiz içinde önemlidir. 


Bu süreçte insanların alışveriş yaparken tedirginlikleri maalesef oluyor. Tedirginliklerin başında da virüsün bulaşma riski var.

TÜM TEDBİRLER ALINARAK, GİRİŞ YAPILACAK

Korona virüs tedbirleri kapsamında gelen her misafirimizi dışarıda karşılarken dezenfektan veriyoruz. Dezenfekte ederek onları fuar alanımıza alıyoruz. Sonrasındaysa HES kodlarını alıyoruz. İçeri girildiği zaman tekrar kolonya ve dezenfektan veriyoruz. İçeride de görevlilerimiz olduğu için insanların kuralları ihlal etmesine olanak vermiyoruz.

Bunun dışında da insanların çok fazla dolaşmadan birçok ürüne kısa zamanda ulaşması ve uygun fiyatla buluşması için ortam oluşturuyoruz. Bu nedenle müşteriler güvenli bir ortamda alışverişini rahatlıkla yapabilecek” dedi.


FUARDA KÖKLÜ ESNAFLARDA YER ALACAK

Fuara katılan esnafların hepsinin köklü esnaflar olduğunu ve bu anlamda da ticaretin mantığını bilen insanlar olduklarını belirten Güler, Mobilya fuarında insanların dışarıdan bulamayacakları kadar uygun fiyatlarla kaliteyi bir arada görebileceklerini söyleyerek şu ifadelerde bulundu, “Fuarımızda sürpriz çekilişlerimiz de olacak. Renkli ve güzel bir fuar olacak diye düşünüyoruz.”dedi.


VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER

Daha fazla içerik, daha fazla özel haber ve en büyük okunurlukla Van Gazetesi olarak sizlere Van'ın en kapsamlı van haber sitesi olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.

 

van asya ajans fuar süleyman güler güncel haber