Güllüoğlu Basınla Bir Araya Geldi - vanhaber - van gazetesi

TAKİP ET

VAN HABER - VAN GAZETESİ / Faruk Güllüoğlu Cafe ve baklava İşletme sahibi İlhami ÖZBEY Karayollarında bulunan işletmesinde  Van'ın yerel basın mensuplarına kahvaltı verdi.

VAN HABER - VAN GAZETESİ / Faruk Güllüoğlu Cafe ve baklava İşletme sahibi İlhami ÖZBEY Karayollarında bulunan işletmesinde  Van'ın yerel basın mensuplarına kahvaltı verdi.

Faruk Güllüoğlu İşletme Sahibi zorlu şartlar altında görev yapan basın mensuplarına kahvaltı etkinliği düzenledi. Etkinliğe Faruk Güllüoğlu İşletmesinin sahibi İlhami ÖZBEY, işetme müdürü Uveys ÖZBEY ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Etkinlikte konuşan ÖZBEY, “Sesimizin duyurulması konusunda yerel basının ne kadar önemli olduğunun farkındayız”
Kahvaltı sonrası konuşa yapan  ÖZBEY, ''Yerel basının çok değerli  olduğunu biliyoruz. Özellikle sesimizin duyulmasında yerel basının  öneminin yadsınamaz derecede önemli olduğunun farkındayız. Yerel basını sadece ticari amaçlı menfaatler için değil, şehir olarak  var olma açısından çok kıymetlidir. Basınla birlikte var olmak  zorundayız ve kaynakları iyi kullanmak zorundayız. Bu işin en büyük mimarı bence gazetecilerdir.''dedi
 
İş Yeri Hakkında Bilgi Veren ÖZBEY, ''Faruk Güllüoğlu baklavada Türkiye'nin en büyük markalarından biridir. 1700'lerden gelen bir tarihi vardır. Bu markayı Van gibi güzel bir memlekete renk katmak için getirme gereği duyduk. Güzel bir mekan döşedik çok emek verdik, yatırım yaptık ve bunun Van'a layık olduğunu biliyoruz.
 
İşyerini İskele Caddesi Üzerine Kurduk
 
Yaptığımız fizibilite çalışmalar çerçevesinde bu alana iş yerini kurduk.  İskele caddesi  Van'ın en eski ve değerli caddelerinden biri. Van'a hem katkı sunacağız hem de renk katmış olacağız'' dedi.
 
VAN GAZETESİ
 


van haber van gazetesi son dakika van İlhami Özbey uveys Özbey güllüoğlu basınla bir araya geldi - vanhaber - van gazetesi İşyerini İskele caddesi Üzerine kurduk vanın en eski ve eğerli caddelerinden biri yerel basın