Güray,"14 Mayıs'ta da aynı gücü göstereceğimize inanıyorum" 

TAKİP ET

Van Ak Parti il başkanlığına kısa süre önce atanan Emre Güray, Yavuz Kuşan'ın düzenlemiş olduğu vefa yemeğinde açıklamada bulundu.

Ak Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Yavuz Kuşan’ın düzenlemiş olduğu vefa yemeğinde seçimin tarihte ilk olduğunu, her zaman kapılarının herkese açık olduğunu ve Van ilinde geçmişte kazanılan milletvekillerin tekrar çok milletvekili çıkaracaklarını vurguladı.

Ak Parti Van İl Başkanı Emre Güray,“Dünden bugüne vefalı olmak, dünden bugüne birbirimize sahip çıkmak yarınlar için çok çok önemli. Bizi biz yapan değerlerin başında bu geliyor. Biz herkesin söylediği gibi dünyanın en büyük ve en genç sivil toplum örgütüyüz. Şöyle bir şeye değinmek istiyorum. Biz vefalı olmazsak yarın da aynı şeyi kendim de göremem. Bu yüzden bu durum benim için de, teşkilatım için de çok önemli. Biz de teşkilatın içinden gelen bir kardeşimizi bu sebepten ötürü geçmişten bugüne teşkilatlarda emek veren katan bu davaya toplum olarak bakan, toplumun menfaati olarak bakan tüm kardeşlerimize vefa borcumuzu her daim ödeyeceğiz. Bugün de beraberiz. Allah'ın izniyle bundan sonra da emek veren herkesten gerek ilde, gerek ilçelerde birlikte yol alacağız. Şimdi çok önemli bir seçim var. Yani yüzyılın seçimi. Hem tarihin tekerrür ettiği hem de bundan sonraki süreçte yeni Türkiye yüzyılının şekilleneceği bir süreç yaşıyoruz.”dedi.

"5 milletvekili çıkardıysa, 14 Mayıs'ta da aynı gücü göstereceğimize inanıyorum"

Güray,“Biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde CHP bir miting yaptı. Bu mitingin aslında yani kamuoyuna algısını her zaman yaptıkları gibi iyi bir şekilde gösterdiler Katılımları incelediğimiz zaman miting alanının dağatılması, 2500 metrekarelik bir alanda metrekareye dört kişi ortalama 10 bin kişilik bir miting yapması, yollara özellikle vatandaşın, HDP'li seçmenlerin yolları bir şekilde artmasıyla birlikte kamuoyunda çok farklı bir noktaya getirdiler. Sanki Van çok farklı bir noktada. Sanki Van tamamen teslim edilmiş bir noktada gibi… Tüm Türkiye'de böyle bir algı var. Allah'ın izniyle bizler, bu vatanın, bu memleketin, evlatları olarak bu ilin sahipleri olarak, dünden bugüne nasıl güçlüysek. Nasıl listede altı milletvekili, 5 milletvekili çıkardıysa, 14 Mayıs'ta da aynı gücü göstereceğimize inanıyorum.”dedi.

Van Gazetesi – Özel haber - Van haber

Van Ak Parti Emre Güray