Güray, Hizmetkarlık İlkesiyle Kazanacağız

TAKİP ET

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray,'Biz, başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçemize de talibiz.' Diyerek partinin hizmetkarlık ilkesini vurgulayacaklarını belirtti.

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, parti olarak seçimleri kazanma kararlılığını ifade etti. Güray, seçim sürecinde vatandaşlarla birebir iletişim kurarak, partinin hizmetkarlık ilkesini vurgulayacaklarını belirtti.

Amacın, Van şehrini sevgi ve sorumlulukla yönetmek olduğunu ve herkesin eşit şekilde önemsendiğini vurguladı. Partinin, Büyükşehir ve 13 ilçe için talip olduğunu dile getiren Güray, seçim atmosferinin olumlu olduğunu ve vatandaşların AK Parti'ye güvendiklerini ifade etti.

Adayların projelerini açıkladığı ve parti olarak yapılmayan projeleri tecrübeli kadrolarla gerçekleştireceklerini belirten Güray, hükümet ile yerel yönetimi birleştirerek Van'ı daha ileriye taşıyacaklarını vurguladı.

KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ
AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, "Biz bu seçimi kazanacağız. Kapı kapı vatandaşlarımıza giderek, onlara gerçek derdimizin hizmetkarlık olduğunu, bu kenti aşıkları ile, sahipleri ve evlatları ile yöneteceğimizi tek tek anlatacağız.

Derdimiz 1 milyon 129 bin vatandaşımıza sahip çıkmak, kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkes bizim kardeşimiz. Biz, başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçemize de talibiz.

31 Mart seçimleri çok değişik bir atmosferde, vatandaşlarımız da bize inanıyor, bizler de bu seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Adaylarımız projelerini açıklıyorlar, biz bugüne kadar yapılmayan projeleri liyakatli kadrolarımızla, tecrübeli ekibimizle, çalışkan mühendis ve mimarlarımızla, bürokratlarımızla çözeceğiz. Hükümetimizle yerel yönetimiz birleştirerek, Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Van’ı uçuracağız." dedi.

 

Van – Van Gazetesi – Van Haber – Van Haberleri – vanhaber - Wan

Van vanhaber Ak Parti Emre Güray Milyon