Güvenlik Korucuları İçin Sinyal Verildi

TAKİP ET

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman, geçtiğimiz günlerde gitmiş oldukları Ankara ziyaretlerinin son bulduğunu belirterek bu ziyaretlerin içeriğini anlattı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla da görüşme sağlayan  Ayhan Kahraman, "Görüşmeler oldukça verimli bir zeminde geçip Güvenlik Korucularımızın beklediği umut dolu haberler için bir ışık oldu."dedi.

Güvenlik Korucuları Şehit ve Gazi Aileleri Federasyonu Başkanı Ayhan Kahraman: "Geçtiğimiz günlerde başlamış olduğumuz Ankara'daki ziyaretlerimize bugün itibari nokta koymuş bulunmaktayız. Ziyaretler kapsamında ilk durağımız Güvenlik korucularının Ankara'daki temsil merkezi olan Anadolu Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri  Konfederasyonuydu. Burada yaptığımız toplantılar çerçevesinde aldığımız kararlar neticesinde birtakım ziyaretler gerçekleştirmiş bulunduk. Bu ziyaretler kapsamında ilk durağımız Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı ve Mardin, Bingöl Milletvekillerimizdi, İkinci durağımız MHP İstanbul milletvekilimiz ve Güvenlik korucularımızın herzaman meclisteki sesi olan Arzu Erdem’i makamında ziyaretle devam etti. Üçüncü ziyaretimizi Göreve geldiği günden beri Koruculara her zaman destek olan ve Koruculuk sistemini etkin kullanma da mihenk taşı olan  Jndarma Genel Komutanımız Orgeneral Arif Çetin’i makamında ziyaretle devam etti.Dördüncü ziyaretimizi Korucuların temsil dairesi olan Korucular daire başkanı  Mithat Can Kutluca’yı makamında ziyaret ettik. Ziyaretlerimizin son durağı ise İçişleri Bakanlığı oldu. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya Güvenlik Korucularımızın üzerimizde olan selamlarını ilettik. İçişleri  Bakanımızla yaptığımız görüşmeler oldukça verimli bir zeminde geçip Güvenlik Korucularımızın beklediği umut dolu haberler için bir ışık oldu. Bu ziyaretler çerçevesinde bizleri misafir eden devlet büyüklerimize  ve diğer devlet erkanımmıza teşekkür eder, bizlere bu süreçte gerek sosyal medyadan takip edip destek olan gerekse telefonla arayıp desteklerini bizzat ileten Dernek başkanları ve Güvenlik Korucusu arkadaşlarıma  şükranlarımı sunarım."diyerek gitmiş oldukları Ankara ziyaretlerinin aşamaları ve amaçlarını belirtti. 



VAN GAZETESİ-ÖZEL HABER

         

 

van gazetesi̇ van haber ayhan kahraman süleyman soylu içişleri bakanı korucu arzu erdem mhp arif çetin mithat can kutluca federasyon şehi̇t federasyon