Halit Tuci'den Ramazan Bayramı Mesajı

TAKİP ET

Din Bir Sen Van İl Başkanı Halit Tuci, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Din Bir Sen Van İl Başkanı Halit Tuci, "Dünya genelinde insan hayatını derinden etkileyen, alışılageldik yaşama ve çalışma koşullarına ciddi kısıtlamalar getiren korona salgını nedeniyle alışık olmadığımız iki Ramazan ayı yaşadık ve yine alışık olmadığımız iki Ramazan  Bayram yaşıyoruz.

Hemen hemen bütün ülkelerde çalışma yaşamına olumsuz etkilerinin yanında dini hayatı da kısıtlayan korona salgını nedeniyle ibadethaneler ve ibadet etmek isteyenler mahzun ve mahrum kaldılar. Çalışan, üreten, alın teri döken on binlerce vatandaşımız da benzer mahrumiyeti ve mahzunluğu yaşadı. Gerçeği ifade edecek olursak bu olumsuzlukları/ sıkıntıları seksen üç milyon tek yürek olarak hissettik ve aziz milletimizin en güzel vasıflarından biri olan “yardımlaşma ve dayanışma” ile en aza indirmeyi başardık.

Salgın sürecini yöneten kamu görevlileri, bilim kurulu üyeleri, sağlık çalışanlarının kararları/gayretleri ile alınan kararlara büyük ölçüde riayet eden halkımızın duyarlılığı sayesinde olabilecek en makul sürede normalleşmeye başlamamız, Bayram sevincimize ayrı bir sevinç katmıştır.

Bu vesileyle Din-bir-Sen Van İl Başkanlığı olarak salgınla mücadelede emeği geçenlere en samimi şükranlarımızı sunuyoruz.

Aziz milletimizin ve tüm Müslümanların Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyoruz."dedi.

Tubittum Haber Ajansı - 0544 409 03 28
 

halit tuci bayram mesajı van