HALİT TUCİ;'İPİNİ KOPARAN İSLAMA VE İSLAMİ DEĞERLERE SALDIRIYOR'

TAKİP ET

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Din-bir-Sen Van İl Başkanı Halit Tuci sözde sanatçıya tepki gösterdi.

Din-bir-Sen Van İl Başkanı Halit Tuci:"İpini koparan İslama ve İslami değerlere saldırıyor,elbette iblis ve onatabi olanlar fıtratlarının gereğini yapacaktır, Asıl mesele yıllardır bu belhümedal mahlukların bu ülkede sanatçı diye taltif edilip ekranlarda boy göstermesine ve yaptıkları pisliklerine göz yumulmasıdır.Müslümanların kutsallarına saldıranların cezasız bırakılmasıdır.ismini zikretmekten imtina ettiğim sözde sanatçı müsveddesini kınıyor ve lanetliyoruz.

Sezen Aksu isminde kendisine "sanatçı" denilen biri, 2 hafta önce çıkarmış olduğu "şahane birşey yaşamak" isimli son klibinde; ilk insan ilk Peygamber Hz. Adem (Aleyhiselam) ile Hz. Havva Annemiz için "selam söyleyin o cahil Havva ile Ademe" diyerek hakaret etmiştir
Tuci şöyle devam etti, Kalbinde zerre iman bulunan savcı ve Avukat kardeşlerimize çağrı yapıyorum, TCK 216 'ya göre Dini değerlere hakaret edip istihza, alay ve eğlence aracı yapan bu şahıs hakkında gerekli adımların atılmasını umud ediyoruz.

İnsanlığın atası ilk insan ilk Peygamber Hz. Adem (as) ve tüm insanların vebali haddi aşanların üzerine olsun. Bu milletin varlık sebebi olan İSLAM’A sövmek özgürlük değil, ALÇAKLIKTIR. Muallimi ALLAH (cc) olan (Bakara, 31) Hz. Adem’e (as) cehalet isnat etmek sanat değil, KÜFÜRDÜR. BU YERLİ GAVURLARA sessiz kalarak, alkış tutarak, ödül dağıtarak ve nihayet sahne açarak destek olanlara yazıklar olsun.

Sözde şarkıcı Sezen Aksu'nun, rezil klibindeki, peygambere hakaret içeren sözleri değiştirmemesi ve özür dilememesi durumunda  DİN-BİR-SEN  olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımızı saygıyla duyururuz."dedi.