Halkın Adamı Kayatürk, halkı mitinge davet etti

TAKİP ET

Ak Parti Van Milletvekili Adayı Burhan Kayatürk, Van İpekyolu caddesini ve birçok sokağı gezerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine davet etti

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçim öncesi saha çalışmalarına hız veren AK Parti Van Milletvekili Kayatürk, 5 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan Büyük Van Mitingine de ziyaret ettiği herkesi davet ediyor…

Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden Kayatürk, eş, dost, akraba, Vatandaşlara ve Seçim Koordinasyon Merkezi’nde vatandaşları telefonla arayarak mitinge davet etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 5 Mayıs Cuma günü Beşyol Meydanında Vanlılar ile buluşacağını söyleyen Kayatürk, “Biliyoruz ki Vanlı hemşerilerimiz Cumhurbaşkanımızı ve bizleri yalnız bırakmayacaklardır. Sizleri orada görmekten büyük mutluluk duyacağız” diyerek Vanlıları mitinge davet etti.

Daha sonra esnaf ve kahvehane ziyaretleri yapan beraberindeki Ak Parti Van Milletvekili Adayı Azad Kartal, Ak Parti Van Milletvekili Adayı ve MKYK üyesi Burhan Kayatürk, burada da hem miting davetinde bulundu hem de seçimlerin önemine değindi. 

Kayatürk, “Bir yandan ülkenin ve milletin geleceğiyle ilgili hiçbir vizyonu, programı, projesi olmayan yedili koalisyon var. Diğer tarafta ise 21 yıllık eser ve hizmetlerini Türkiye Yüzyılı'yla taçlandırmak isteyen biz varız, Cumhur İttifakı var. Söz konusu kendimizin ve evlatlarımızın geleceği olduğunda diğer tüm değerlendirmeleri bir kenara bırakıp buraya odaklanmamız gerekiyor. Çünkü sandıkta verilen yanlış kararın telafisi çok ağır olur. Daha kendi aralarında anlaşmayı beceremeyenlere ülkenin güvenliğini, huzurunu, kalkınmasını teslim etmek ateşle barutu yan yana getirmekten farksızdır” diye konuştu.

Kayatürk; Allah’a hamdolsun bizim siyaset sebebimiz ülkemiz ve milletimizdir ama onlar makam ve mevki için bile iş birliği yapıyorlar” dedi.

Kayatürk, Köy ziyaretleri sonrası ilde bulunan Kadim Aşiretler derneği başkanlığını ziyaret ederek Dernek başkanı Rasim Aslan ve üyelerinin de aralarında bulunduğu Kaya Ortasaç ve Halis Bayramoğlu, Abdullah Sadıksoy, teşkilatını ziyaret ederek 5 Mayıs Cuma günü Cumhurbaşkanı Van mitingine davet etti.

Ardından Parti kurucularını ziyaret ederek hayır ve dualarını aldıktan sonra oradan ayrıldı.

Van haber – Suat Baran
 

Van Burhan Kayatürk