Haydi Türkiye! Van Fuarına...

TAKİP ET

Van Gazetesi - Van Haber - VAN'DA BİR İLK! İNDİRİMLER ŞEHRİNDE İNDİRİM FUARINA KAPILANI AÇIYOR...


VAN'DA BİR İLK! İNDİRİMLER ŞEHRİNDE İNDİRİM FUARINA KAPILANI AÇIYOR...
 
Van gazetesi olarak; sizlere Van için yapılan ve Van'a değer katan fuar hakkında bilgiler aktarmak istedik. Van'ın güzel manzaraları ve tarihi mekanlarının yanı sıra ticaret ve indirim şehirlerinden biri olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.
Van'da hem uygun hem de markalı giyinmek isteyenlere bir fırsat tanıyan Ajans Asya fuarcılık kapılarını Türkiye ve İran'a açıyor...
 
Ajans Asya Fuarcılık tarafından düzenlenen "MARKA VAN" fuarına sayılı günler kaldı. Bu sayılı günlerde halkımızın beklediğini ve bu fuara geleceklerini az çok duymaya başladık. O zaman bu fuarın detayını anlatalım.
 
Fuarda Neler mi olacak?

Giyim, Kozmetik, Hediyelik eşya, Ev tekstili, Yöresel ürünler ve 81 ilden gelen yöresel lezzetlerle birde ünlü sihirbaz gösteri ile sizlere ev sahipliği yapacak. Bunların yanı sıra çekilişler sürpriz hediyelerde yer alacak. Van'ın en büyük indirimleri ve en büyük markaların yer alacağı fuarda Türkiye halkını ve İran halkını kapılanı açacak.
 
Peki, ne zaman bu fuar ve nerede başlıyor?

29 KASIM - 8 ARALIK 2019
Yer: Van Expo Fuar ve Kongre merkezi
 
VAN GAZETESİ
Hikmetullah Yetkin
 

vanda bİr İlk! İndİrİmler Şehrİnde İndİrİm fuarina kapilani aÇiyor... giyim kozmetik hediyelik eşya ev tekstili yöresel ürünler ve 81 ilden gelen yöresel lezzetler marka van ajans asya fuarcılık van haberleri van gazetesi van haber gazetesi son dakika van