HDP İL BİNASINA GİDEREK İSYAN ETTİ - "PKK yandaşları, kızımı alıp PKK'ya sattı." Van haber

TAKİP ET

Van haber - Van haberleri / Yerelden ulusala haberleri sizlere yaymaya devam ediyoruz.

7 yıl önce terör örgütü PKK tarafından kaçırılan kızı Zübeyde için Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden gelerek HDP Diyarbakır İl Başkanlığı binasında önündeki oturma eylemine katıldı.

Koç, "PKK yandaşları, kızımı alıp PKK'ya sattı. Kızım için buradayım, onu almadan gitmeyeceğim. Kızım, beni duyuyorsan o zalimlerin elinden kaç, gel devletimize teslim ol. Ben biliyorum seni zorla götürdüler, sattılar seni. Onlar kendi evlerinde keyif yapıyorlar, seni de ölüme gönderdiler. Kaç gel, teslim ol, ceza da vermiyorlar. HDP ve PKK diyor sizin çocuklarınız kendi isteğiyle geliyor diye, bunların yüzü ortaya çıktı, Van'da HDP milletvekilinin arabasında bir PKK'lı yakalandı. Onlar bizim çocuklarımızı zorla götürüyorlar, demesinler kendi istekleriyle geliyorlar diye. Hiçbir çocuk kendi isteğiyle gitmiyor oraya. Kimse anasını babasını ailesini bırakmaz. Artık yeter, analar ağlamasın. Bu HDP'yi de kapatsınlar. Çocuklarımız gelip teslim olsunlar, orada ölüm var."dedi.

 

DİYARBAKIR / HABER

hdp İl bİnasina gİderek İsyan ettİ - pkk yandaşları kızımı alıp pkkya sattı. haberler diyarbakır haber diyarbakır haberleri son dakika vanhaber