Hedefler böyle vuruldu - Operasyonu kapsamında Haftanin bölgesine hava hücum harekâtı

TAKİP ET

Yerli üretim taarruz helikopterimiz ATAK'lar da yeni terör hedeflerini vurmayı sürdürüyor." ifadelerine yer verildi.

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "#PençeKaplan Operasyonu kapsamında Haftanin bölgesine hava hücum harekâtı ile kahraman komandolarımız inmeye devam ediyor." dendi. #PençeKaplan Operasyonu kapsamında Haftanin bölgesine hava hücum harekâtı ile kahraman komandolarımız inmeye devam ediyor.

MSB tarafından yapılan bir diğer açıklamada ise "Operasyonu planlandığı gibi başarıyla devam ediyor. Yerli üretim taarruz helikopterimiz ATAK’lar da yeni terör hedeflerini vurmayı sürdürüyor." ifadelerine yer verildi. #PençeKaplan Operasyonu planlandığı gibi başarıyla devam ediyor. Yerli üretim taarruz helikopterimiz ATAK’lar da yeni terör hedeflerini vurmayı sürdürüyor.

Irak’ın kuzey kesiminde yer alan Haftanin, Kandil Dağlarını uzantısı olarak bilinen bir bölgedir ve Şırnak ilimize yakın bir konumda bulunmaktadır. Haftanin aynı zamanda Terör örgütü PKK’nın kamplarından biri olarak da bilinen Haftanin Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne bağlı Duhok şehrinin sınırları içerisindedir.

tsk son dakika hedef operasyon