Herkesin konuştuğu Çukur Dizisinin Oyuncusu Vanlı Çıktı

TAKİP ET

Edebiyatta Yaşar Kemal müzikte Ruhi Su, Erol Evgin sinemada Uğur Yücel, Sinan Çetin gibi Türkiye'ye damgasını vuran isimlerin birçoğu Vanlı. Daha sonra farklı şehirlerde yaşayıp daha çok büyük kentlerle anılsalar da bu isimlerle birlikte tanınan birçok Vanlı sanatçı ve yönetmen var.

Van Haber - Van Gazetesi - Edebiyatta Yaşar Kemal müzikte Ruhi Su, Erol Evgin sinemada Uğur Yücel, Sinan Çetin gibi Türkiye’ye damgasını vuran isimlerin birçoğu Vanlı. Daha sonra farklı şehirlerde yaşayıp daha çok büyük kentlerle anılsalar da bu isimlerle birlikte tanınan birçok Vanlı sanatçı ve yönetmen var. Öte yandan son zamanlarda yine birçok Vanlı genç isim de Türkiye’nin konuştuğu projelerde yer almaya ve isminden söz ettiriyor. Türkiye daha birkaç gün önce Zülfi Livaneli’nin inşaatta şarkı söylediği videosundan sonra ulaşmak istediği Vanlı genç Murat Akbaş’ı konuşurken, sinema dünyasında ise bir Vanlı gencin yükselişi sürüyor. Bu isim son dönemlerde önemli sinema projelerinde yar alan, genç yaşına rağmen ödüllü filmlerde yer almaya başlayan isimlerden birisi olan Emrullah Çakay.


Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Fatih karakteri ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başaran Emrullah Çakay’ın Vanlı olduğu öğrenildi. Büyük bir izleyici kitlesi olan ve son dönemlerin en çok konuşulan dizisi olan Çukur’da Çukur Fatih olarak bilinen Emrullah Çakay tiyatro ve sinamada genç yaşına rağmen yıldızı parlayan isimlerden birisi olarak öne çıkmaya başladı.


ON PARMAĞINDA ON MARİFET

Eğitimini tiyatro üzerinde alan Çakay, ekranlarda olduğu gibi tiyatro sahnelerinde de adından bahsettiriyor. Hem sinema hem tiyatroda kariyerini devam ettiren sanatçı aynı zamanda çok iyi bir sese sahip olması ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Performansını izleyenlerin “Üst düzey oyunculuk” yaptığını her platformda paylaştığı Çakay’ın gelecekteki önemli isimlerden birisi olarak gösteriliyor.


şehrivan




çukur van haber van gazetesi çukur dizisi emrullah çakay çukurun oyuncusu vanlı çıktı emrullah çakar vanlı çukur dizisinin vanlı oyuncusu son dakika van van haberleri