Hıdır Aktaş, 'Binot hayatınızı değiştirir, binot Van'a yeter'

TAKİP ET

Binot kurs merkezi müdürü Hıdır Aktaş, Van Gazetesine kurs merkezi hakkında bilgiler aktardı.

Binot kurs merkezi müdürü Hıdır Aktaş, “Binot kurs merkezi Van şubesi olarak kurumsal bazda Van'da hizmet vermeye başladı.

2020 ve 2021 eğitim ve öğretim yılına çok iyi giriş yaptık. Özellikle liselere giriş sınavına yönelik 5. 6. 7. ve 8.sınıf öğrencilerine öğrenciyi merkeze alan ve tam öğrenme modeli ile hizmet vermeye başladık. Bunun dışında üniversiteye hazırlık noktasında mezun öğrencileri binot kalitesi ile buluşturmak için özelde sadece esitağırlık ve sözel öğrencilerine yönelik sınav ile hedefi net ve başarılı 100 özel öğrencimizi almayı da düşünüyoruz.

Bunun için ayrıca açık hava reklamlarında ve diğer tüm reklam alanlarında bunun duyurusunu da yaptık. Bitmedi tabi. Matematik sorunu yaşayanlar için temel, orta ve ileri düzey matematik kursları da düzenliyoruz.

Ders çalışma ortamı olmayanlar ve dershanelere kayıt noktasında maddi güçlük çekenlere yönelik özel etüt salonlarımız hizmete hazır. Modern ve pandemi önlemleri ile donatılmış binamız binot markası ile öğrencileri başarıya ulaştırmaya aday. Binot hayatınızı değiştirir. binot Van'a yeter.”dedi.
 
VAN GAZETESİ – 0544 409 0328
 
 

binot kurs kurs hıdır aktaş