Hulusi Acar'dan Van'a 20 istihdam

TAKİP ET

Van'da kısa süre önce açılışı gerçekleşen kurumsal mağazanın Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, 'Vanlılara teşekkür ederiz. 8'i kadın olmak üzere 20 kişiye istihdam sağlayacağımız 1.310 metrekare büyüklüğündeki mağazamızda binlerce teknolojik ürünü Van ve çevresindeki teknoloji severlerle buluşturacağız.' dedi.

Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, “Biz teknoloji severlere en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz ve bugün Van’daki ilk mağazamızın açılışına katılan Vanlı teknoloji severler de bu hedefimize ilerlerken bizim en büyük destekçimiz olacak. Pandemi koşullarında dahi bizi yalnız bırakmayan Vanlılara teşekkür ederiz. 

8’i kadın olmak üzere 20 kişiye istihdam sağlayacağımız 1.310 metrekare büyüklüğündeki mağazamızda binlerce teknolojik ürünü Van ve çevresindeki teknoloji severlerle buluşturacağız. Bu şekilde tüketicimiz, geniş mağazamızda ürünleri test ederek ve görerek almanın keyfini yaşayacak. 

Biz teknoloji severlere en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz ve bugün Van’daki ilk mağazamızın açılışına katılan Vanlı teknoloji severler de bu hedefimize ilerlerken bizim en büyük destekçimiz olacak. Pandemi koşullarında dahi bizi yalnız bırakmayan Vanlılara teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Tubittum - Basın yayın medya grubu (VAN GAZETESİ) - 0544 409 0328
 

van hulisi acar mağaza