İddiaya göre; Van'da ev sahibi dul kadını evden kovdu – Kadın, Kızıyla sokakta kaldı

TAKİP ET

Van Gazetesi ve Son dakika Van haber; Van'ın Tuşba İlçesine bağlı Abdurrahmangazi Mahallesi Gülendam Sokakta uzun süredir yaşayan kadını ev sahibi evinden kovarak dışarı attığı İddia edildi.

Van Gazetesi ve Son dakika Van haber;  Van’ın Tuşba İlçesine bağlı Abdurrahmangazi Mahallesi Gülendam Sokakta uzun süredir yaşayan A.E. adlı kadını ev sahibi nedensiz yere evinden kovduğunu ifade etti.

İddiaya göre ; 17 yaşında bir çocuk annesi A.E. adlı kadın ev sahipleri tarafından uzun süredir tehdit aldığını ve evlerinden nedensiz yere çıkmalarını istediğini ifade etti.

Ev sahibinin zorbalığına dayanamayan A.E. adlı kişi ve kızı mahallenin boş arazisinde eşyalarıyla yardım beklediğini Van Gazetesi muhabiri Eyşan Yetkin’e anlattı.
 
Ev kiralarını ve faturaları gününde ödediğini ifade eden A.E. ; “Benim bir yetimim var. Ben kendime bakamıyorum mağdurum. Uzun süredir bu mahallede o evde oturuyordum. Eşim yok diye ev sahipleri evden beni kovdu. Kızım 17 yaşında ve öğrencidir. Ben kızıma bu zor şartlarda bakıyorum. Bunun üzerine kimseye karışmadan kendi geçimimi sağlamaya çalışıyorum. Çok mağdurum. Yetkililerden bir yardım bekliyorum. Ev sahibi nedensiz yere bizleri evden kovdu. Kira fiyatları her yerde 1200 liradan aşağıda değil. Ben artık başımı sokacak bir ev istiyorum. Çocuğuma iyi bir gelecek sağlamak istiyorum.

Kovulduğum evde bana hakaret ettiler. Bana kötü laflar dediler… Ben şuan gördüğünüz gibi bir tarlada kızımla beraber eşyalarımızla kalıyoruz. Buradan devlete çağrıda bulunmak istiyorum. Mutlaka bana bir çare bulsunlar,  ben dayanamıyorum. Ya bana bir çare bulurlar ya da ben bu tarlada bulunan eşyalarımı yakarım. “dedi.


Olay ile ilgili detaylar araştırıldı.
Muhtarlar...
Ev sahipleri...
Kamu kurumlar ve yetkili kişiler tarafından evden kovulduğunu iddia eden kadın hakkında araştırmalar sonuçlandı.
Dul maaşı aldığını ve 2 ay önceden ev sahibi çıkmasını istediğini, devletten adına ev istediği dile getirildi.
 
VAN GAZETESİ ÖZEL HABER – 0544 409 0328
 

van haber van gazetesi son dakika haber van kadın dram evden kovuldu dul kadın dul kadın evden atıldı mağdur van evsiz tuşba ilçesi