İhsan Emre Aydın Tubittum Medyayı ziyaret etti

TAKİP ET

Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Uluslararası Tubittum Dergisi, Van Gazetesi ve Van Sokak Haber'in imtiyaz sahibi Hikmettullah Yetkin ile Eyşan Yetkin'i ziyaret etti.

Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, öncesinde gelen İpekyolu Belediyesi Basın Müdürü Adnan Gül ile   sohbet ardından Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Uluslararası Tubittum Dergisi, Van Haber Gazetesi ve Van Sokak Haber’in imtiyaz sahibi Hikmettullah Yetkin ile Eyşan Yetkin’i ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Van ilinde bulunan yerel ve ulusal basın faaliyetleri hakkında hasbihal edildi. 
Uluslararası Tubittum Basın Yayın Medya Grubunu gezen Van İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, yapılan basın faaliyetleri hakkında bildi aldı. 


Uluslararası Tubittum Basın Yayın Medya Grubu olarak; bizleri ziyaret eden İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'a, İpekyolu Belediyesi Basın ve halkla ilişkiler müdürü Adnan Gül'e ve İpekyolu Belediyesi Basında görev yapan Recep Dağ'a teşekkür ederiz.

Van Haber