İmam Kurban Keskin Uyardı 'Milli Piyango bileti almak haramdır'

TAKİP ET

Van Tuşba İlçe Müftülüğü Şeyh Abdülkadir Geylani Camii İmam Hatibi Kurban KESKİN, " Hayal üzerine gidip Milli piyango kuyruklarında kendimize cehennem ateşinin kapılarından bir anahtar almayalım."dedi.

Van Tuşba İlçe Müftülüğü Şeyh Abdülkadir Geylani Camii İmam Hatibi Kurban KESKİN, "Değerli Kardeşlerim Aman ha! Peygamber Efendimiz sav buyuruyor ki :  Kim bir kavme benzerse oda onlardan olur...

Bizler de Peygamber efendimiz SAV'in ümmeti olmakla şeref sahibi olduğumuz Müminler olarak hayatımızı yaşarken ahretimizi yakacak şeylerden uzak durmaya her zamankinden daha fazla gayret edelim.

Dünyanın malı-mülkü sefası bizleri ahretimizden etmesin. 

Hayal üzerine gidip Milli piyango kuyruklarında kendimize cehennem ateşinin kapılarından bir anahtar almayalım.

Yarının hayalini kurup sabaha kavuşamayan dünya hayatına gözlerini yuman nice kardeşlerimiz oldu. 

Allah rızası için kendimizi çocuklarımızı ve akrabalarımızı yakıtı taşlar ve insanlar olan Cehennem ateşinden koruyalım. 

Nimet abla ve  onun gibi yerlerde milli piyango kuyruklarında saatlerce bekleyeceğimize 
Asıl nimet sahibi ve Nimeti bize bahşeden 

Rabbimize gönülden el açıp dua ve niyazda bulunalım. Rabbimiz elbette samimi ve içten gelen duamıza icabet edecektir ve bizlere hayırlı rızıklar nasip edecektir. 

Yeter ki biz Rabbimize karşı samimi ve dürüst olalım. 

Rabbim bizleri ve bütün Müslümanları Kumar, içki ve şans oyunları olan İslam dininin kabul etmediği şeytani ve boş işlerden muhafaza etsin inşallah."dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328
 

kurban keskin van tuşba piyango milli piyango