İpekyolu Belediyesi YKS Öğrencilerine Moral Motivasyon Etkinliği Düzenledi

TAKİP ET

Ipekyolu Belediyesi, YKS öğrencilerini desteklemek için düzenlediği motivasyon etkinliğiyle sınav öncesi moral ve motivasyonlarını yükseltiyor. Başarılar!

İpekyolu Belediyesi, YKS Öğrencilerine Motivasyon Etkinliği Düzenledi

İpekyolu Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencileri desteklemek amacıyla "Umut Gençlikte, Gençlik İpekyolu'nda" sloganıyla motivasyon etkinliği düzenledi. Erçek Flamingo Park'ta gerçekleşen etkinlikte gençler doyasıya eğlendi, halaylar çekildi ve ikramlarda bulunuldu. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. İhsan Emre Aydın, öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak için bu etkinliği düzenlediklerini belirtti. Etkinlikte bulunan öğrenciler, emeği geçenlere teşekkür ederek sınav öncesi motivasyonlarının yükseldiğini ifade etti.

İpekyolu Belediyesi, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek öğrencilere yönelik bir motivasyon etkinliği düzenledi. "Umut Gençlikte, Gençlik İpekyolu'nda" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlik, Erçek Flamingo Park'ta Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edildi. Öğrenciler, bu keyifli etkinlikte doyasıya eğlendi, halaylar çekti ve çeşitli ikramlardan faydalandı.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, kurum amirleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte konuşma yaptı. Aydın, üniversite sınavına girecek olan öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini ifade ederek, "Bu etkinliği, önümüzdeki hafta gireceğiniz sınav öncesinde moralinizin yüksek olması için düzenledik. Sizden tek isteğimiz, başarılı bir sınav geçirmeniz. Bizler sizin başarınızla mutlu olacağız. Sizi seviyoruz, inanıyoruz ve güveniyoruz. Şimdiden sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum. Yollarınız ve bahtınız açık olsun. İnşallah istedikleri bölümleri kazanırsınız." şeklinde konuştu.

Öğrenciler, düzenlenen etkinlik sayesinde moral ve motivasyonlarının arttığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler. Yaklaşan sınavın getirdiği heyecan ve stresi üzerlerinden atan öğrenciler, bu etkinliğin kendilerine büyük destek olduğunu vurguladılar.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

öğrenciler Van İpekyolu Belediye moral