ŞİİR OKUMADA BİRİNCİ OLANLAR VAN'I TEMSİL EDECEK

TAKİP ET

İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Çakar, göreve başladığından bu yana gençlere için çaba sarf etmeye devam ediyor...

VAN HABER - Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Birimine bağlı İpekyolu  Gençlik Merkezinde düzenlenen 'Gençler Arası Şiir Okuma Yarışması' programında birin olana ödül takdim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl geleneksel olarak düzenlediği Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmalarından "Bir Şiir Bir Nefes" şiir okuma yarışması; Van il finali İpekyolu Gençlik Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Van İpekyolu Gençlik Merkezinde düzenlenen yarışma, 14-17 ve 18-25 yaş aralıklarında bay/bayan olmak üzere 4 farklı kategoride yarışmalar seçilerek gerçekleştirildi.

Van İpekyolu Gençlik Merkezinde yapılan açıklamaya göre; Şiir okuma yarışmasının il birincileri yapılacak bölge finaline, Bölge finalinde başarılı olan gençler ise Türkiye finaline katılarak Van adına şiirlerini okuyacakları ifade edildi.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Çakar,  İlçe Müdürü, Gençlik Merkezi Müdürleri ve Jüri Üyeleri tarafından verildi.

Programda yer alan; İpekyolu Gençlik Merkezi Müdürü Vahdettin Çakar, Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Sancar, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Sunullah Ercek, Gençlik Merkezi Müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

VAN GAZETESİ
 

ipekyolu van gençlik merkezi van haber güncel