İran'dan Van'a 50 katılımcı 2 protokol gelecek

TAKİP ET

İran ve Türkiye ile komşu ülke olması, ticaretin daha gelişkin ve yatırımların daha büyümesi için İran'dan Vali ve Milletvekilinin de yer alacağı 50 kişilik bir heyet Van iline geleceğini Savalan Company CEO'su Sharif Naghizadeh tarafından duyuruldu.

Savalan Company CEO'su Sharif Naghizadeh, Van Gazetesine verdiği demeçte; "İran'ın farklı şehirlerinden gelecek olan 50 katılımcı önce gerçekleşecek olan fuarda yer alacak, sonra ise; İran'ın Milletvekili ve Valisi ile Van'da kurulmasını istedikleri konsolosluk, ticaret ve sınır hakkında yetkili birimlerle görüşmeler sağlayacaktır. Bizim burada yetkili birimlerimiz Türkiye'de bürokrasi tarafından alınan izinler dahilinde Van ilinde bir takım ziyaretler yapmak istiyoruz. Yakında gerçekleşecek olan Turizm fuarına 50 katılımcımızı getireceğiz. Bu katılımcıların içerisinde manken, engelli doktoru, birçok kişilerde yer alacaktır."dedi.

Katılımcı Milli ayak Voleybolu takımının baş antrenörü ve İran ve dünya şampiyonu Roya Jafari,  "Van şehrinde bulunan gençlere eğitim vermek istiyoruz. Bunun haricinde çocuklarımıza özel sürprizlerimizde olacaktır."dedi.


İran'da yeni modelleme fenomeni Bayan Nastaran, "Van ilinde yer alacağımız fuarda sizlerle olacağız"dedi.



Cildi ve güzelliği temizleme sihirbazı ve Tahran'daki ıslah hareketleri Van fuarında olacak Profesör Prof. Azin, Van'da cilt onarımı ve temizliği ile engelliler için düzeltici hareketler kursu vermeye hazır olduklarını söyledi.


Devamı geliyor...
Van Gazetesi - Özel Haber
Tubittum Dergisinin ve savalan farkı ile...

iran Sharif Naghizadeh vanhaber