İş Adamı Ümit Işık, 'Van Off Road ATV, Van İçin Ekstra Bir Etkinlik Olacak'

TAKİP ET

Van'ın kalkınması için yeni ve güzel bir etkinlik olan 'Van Off Road' Van'da bir ilke imza attı. Bu etkinlik sayesinde hem Van'ın tanıtımı sağlanmış olacak hem de vatandaşlar yeni aktivitelerle güzel zaman geçirebilecekler. 

VAN - Bu yeniliğin mimarlarından biri olan Nebioğlu Yönetim Başkanı Ümit Işık, yaptığı çalışmalara değinerek ortaya koymuş oldukları etkinlik hakkında bilgiler verdi. 

“Ağrı’nın Bütün Alt Yapı Projelerini Biz Yaptık”

Nebioğlu Yönetim Başkanı Ümit Işık, “Nebioğulları adı altında haberleşme sistemlerinden, bilişim sistemlerinden, güvenlik sistemlerine kadar bilişime dair teknolojik alt yapımız var. Çevre illerde bütün teknolojik alt yapı sistemlerini yapmaya çalışıyoruz.  Ağrı’nın bütün alt yapı projelerini biz yaptık. Ücretsiz WF hizmetleri ve telsiz hizmetleri sağladık.”

“Van’ımıza Ek Bir Hizmet Olsun Diye Böyle Bir Şey Düşündük”

Van Nebioğlu Yönetim Başkanı Ümit Işık, asıl amaçlarının Van için güzel şeylere imza atmak olduğunu belirterek şu ifadelerde bulundu, “İlimize güzel işler yapmak için arkadaşım Fırat Küçüktepe’yle birlikte ‘Van Off Road’ adlı bir etkinlik yapmak istedik. Bu etkinliği başka illerde yapmıştık ve böyle bir aktivitenin Van’da da olmasını istedik. Van’ımıza ek bir hizmet ve ek bir etkinlik olsun diye böyle bir şey düşündük. 



Para kazanmaktan çok memleketimize neler katarız diye düşündük. Pandemi sürecinde olduğumuz için turistler memleketimize daha seyrek gelmeye başladı. Komşu ülkelerden bize gelen turistler şimdi direkt Tebriz’den İstanbul’a Antalya’ya gitmeye başladılar. Bizde yönlerini tekrar buraya çevirmek için neler yapabiliriz diye düşündük ve aklımıza böyle aktiviteler geldi. ‘Van Off Road’ olarak bir şirket açtık.”


“Van’ın da Artık Turizm Açısından İyi Bilinmesini İstiyoruz”

“ATV motorlarımızın hepsi plakalı. İlk etapta işe dört beş motorla başladık. İlerleyen süreçlerde motor sayımızı artıracağız. Şu an Van Kalesi civarında hizmet vermekteyiz. Turlarımız yaklaşık kırk beş dakikayla bir saat arası sürüyor. Parkurumuz, kedi evinin yanından başlıyor sahil yolundan iskeleye kadar devam ediyor. Toplam 15 kilometrelik bir mesafemiz var. Turistlerimizi, bölge halkımızı ve dışarıdan gelen tüm vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz. Asıl amacımız para kazanmak değil burayı tanıtmaktır. Bu turun dışında Safari turlarımız da var. Sadece yakıt parasını bile zor çıkaran ücretlerle bu etkinlikleri düzenledik.



İlerleyen zamanlarda ATV sayımızı da yükselteceğiz. Erek dağında, Gevaş’ta, Edremit’te, Amik’te, Mollakasım’da kısacası Van’ın güzel ve tarihi yerlerinde bu Safari turlarımızı gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğimizin, turizm açısından iyi olacağını düşündüğümüz için böyle bir girişimde bulunduk.  Van’ın da artık turizm açısından iyi bilinmesini istiyoruz.”


“Van Off Road ATV, Van İçin Ekstra Bir Etkinlik Olacak”

“Buraya gelmek isteyen vatandaşlarımız, bize sosyal medyadan ya da web sitemizden ulaşabilirler. Randevulu çalışıyoruz ve her saat başı turlarımız oluyor. Kumsal tarafında çok güzel doğal bir parkurumuz var. Oralar trafiğe kapalı ve güvenliği iyi sağlanmış alanlardır. Zaten buraya gelenlere kasklarımızı ve tulumlarımızı veriyoruz. Motorlarımız sadece etkinlik için kullanılan gezi motorlarıdır. 

Bu etkinliğimiz, Van için çok iyi olacak ve artık tur şirketleri bunları rehberlerine ekleyebilecek. Tur şirketleri için de farklı bir etkinlik ve ekstra bir kazanç da olmuş olacak. Çünkü önceden geldiklerinde sadece gezilecek sabit yerler vardı. Bundan dolayı bu hem onlar için hem de Van için ekstra bir etkinlik olacak. Burada çok güzel etkinlikler yapıyoruz ve daha iyi şeyler de yapmayı düşünüyoruz. Bu yüzden herkesi buraya bekliyoruz. Bu gibi girişimler sayesinde hem memleketimiz kalkınır hem de çok iyi yerlere geliriz”dedi.

VAN GAZETESİ - HABER MERKEZİ

VİDEOLAR İÇİN AŞAĞIDA TIKLAYA BİLİRSİNİZ

 

van van off road atv atv iş adamı ümit ışık van haber van gazetesi haber güncel