İsa Berge'den Anlamlı Mesaj

TAKİP ET

Van İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge,"Ben içinizden biriyim."dedi.

Van İpekyolu Belediye Başkanı adayı İsa Berge, çocukluktan beri çeşitli işlerde çalışarak halkın dertlerini ve sorunlarını yakından gözlemlemiş olduğunu belirtti. Halkın desteklerini isteyerek, hizmetlerini sunma noktasında kendisine güvenmelerini istedi.

Van İpekyolu Belediye Başkan Adayı İsa Berge sosyal medyada paylaşımında,"Hayatım, çıraklık ile geçti. Lokantalarda komilik, garsonluk yaptım. Hamal arabam vardı, çarşıda çalıştım.

Anlayacağınız ; Ben içinizden biriyim. Dertlerinizi ve sorunlarınızı biliyorum. Çocukluktan bu yana çarşıda, pazardaydım. Bu anlamda, İpekyolumuza hizmet noktasında, "İsa Berge ağabeyinize" desteğinizi esirgemeyin."dedi.

Bergen,"İpekyolumuzda ikamet eden hemşehrilerimize sürpriz yaptık, tek tek kapılarını çalıp kahve ikramında bulunduk. İlçemizdeki tüm sitelere yapmayı planladığımız mikro parklarla, yaşam alanlarımızı daha da güzelleştireceğiz. Birlikte daha yeşil ve daha huzurlu bir İpekyolu için, çözüm üreteceğiz."dedi. ( Van Haber)

Berge,"Hacı annemizin duasını alarak güne başladık. Rabbim büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. İpekyolu'muzda bizimle birlikte ; 65 Yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, Dul ve yetim ihtiyaç sahibi ailelerimize 3000 TL nakdi destek vereceğiz. İpekyolu'muz için çözüm üreteceğiz."dedi.

 

Van - Van Haber - Van Gazetesi - vanhaber - Wan - Van Haberleri

Van İsa Berge vanhaber