İskele Sahiline Bir Proje Daha

TAKİP ET

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman basınla bir araya gelerek ikinci etap projesini açıkladı.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman :“Sahil yolunu yaptığımız 4 kilometrelik bir alt yapımız var. Mahalle olarak yalnız istasyon mahallesinde yerimiz vardı. Onu da semt pazarı olarak değerlendirdik. Bakanlık kabul ederse 24  tane semt sahası çıkmak üzeredir. 
 Ayrıca ikinci etap plajımız var. Bu sene yoğunluktan dolayı plaj çalışmalarımıza yer veremedik. Bunun yanı sıra  bir projemiz daha var. Bu planı enerji bakanımızın sözüyle inşallah çözebiliriz. Bu projemizi de hayata geçirirsek dört ayın içerisinde 110-120 milyona yakın destek almış olacağız.
 Hizmet binası Temmuzun sonlarında faaliyete geçecek. Bizim hizmet binamız için bir takıntımız var o da paradır. Bunun için Stratejik Planlama Daire Başkanına başvuruda bulunduk. 95 yıllarından önce tespit edemediğimiz bir belediye başkanı birkaç yol ve park yapımı için vaadde bulunmuş. Vaade bulundukları çalışmaları hem hayata geçirmemişler hem de vatandaşın parasını vermemişler. Bu işlemler Tuşba sınırlarında yapıldığı için bizim de sınırlarımıza haciz konulmuş oldu. Bu hacizi kaldırmak için uğraşıyoruz. Bu haczi arsamızın üzerinden kaldırarak binamızı da hizmete geçirmeyi düşünüyoruz.” dedi.

 








İskele sahiline bir proje daha van gazetesi tuşba belediye başkanı salih akman iskele iskele sahili sahil salih akman stratejik planlama daire başkanı hizmet binası etap tuşba istasyon mahallesi