İsmail Say'dan Çelikel'e anlamlı uğurlama

TAKİP ET

Van Edremit belediyesi başkanı Av. İsmail Say'dan M. Fatih Çelikel'e veda yemeğiyle anlamlı uğurlama gerçekleştirdi.

Van Edremit Belediyesi Başkanı İsmail Say'ın sosyal medya paylaşımında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri M. Fatih Çelikel’e veda yemeği düzenledi. Van iline katmış olduğu emek ve hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

İsmail Say'ın açıklamasında,"Sayın Cumhurbaşkanımızın kararı ile Mülkiye Baş Müfettişi olan ve bu nedenle Van’ımızdan ayrılacak olan, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Sn. M. Fatih Çelikel’i onuruna vermiş olduğumuz veda yemeğinde; il başkanımız ve başkanlarımızla birlikte uğurladık. Çalışkan ve tecrübeli genel sekreterimize bugüne kadar ilimiz için yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Beraber çalışmaktan büyük mutluluk duydum. Yolunuz bahtınız açık olsun."dedi.

Programa katılım sağlayan; Ak Parti Van il başkanı Emre Güray, Ak Parti İpekyolu ilçe başkanı Yavuz Kuşan, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari, Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas, Emrah Bozkaya, STK yöneticileri, Kamu kurum görevlileri ve birçok yetkili ile yemekte bir araya gelindi.

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

Van van haber Edremit Çelikel Say