İsmail Say'dan gazete haberi açıklaması

TAKİP ET

Van Edremit Belediyesi Başkanı İsmail Say, tarafından 'Edremit Sahil Parkı Dökülüyor' adlı haber hakkında açıklama yapıldı.

Van Edremit Belediyesi İsmail Say, "Belediye Başkanlığımız ile ilgili Van’da yayın yapan bir gazetenin dünkü sayısında yayımlanan ve Gebze Su Sporları önünde bulunan park ile alakalı ‘Edremit Sahil Parkı Dökülüyor’ başlıklı haber nedeniyle belediyemizce açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Söz konusu ana arterde bulunan park belediyemiz yetkisi dışında olduğu gibi, (Van-Tatvan Karayolları üzerinde olup) Karayolları 11 Parkın, Belediyemize devredilmesi durumunda ise; belediyemizce tüm bakım ve onarım işlemleri ivedilikle gerçekleştirilecektir. Öte yandan Belediye Başkanlığımız yetkisinde bulunan tüm parklarımız kısıtlı imkanlara rağmen 7/24 gözetimimiz altında tutularak, gerekli bakım onarımları da sürekli yapılmaktadır.

Haberde her ne kadar bu parkın belediyemize devredildiği belirtilmiş ise de bu haber asılsızdır. Ayrıca; haberin  asılsız kaynaklarla araştırılmadan sorulmadan belediyemizi  yıpratmak amaçlı olduğu aşikardır. Belediyemiz gerek park ve bahçelerini, gerekse diğer işlerini yoğun bir çaba ve titizlikle  yürütmektedir."denildi.
 

ismail say van haber van haberleri son dakika haber edremit