İspanya'lı genç, Van Kahvaltısına hayran kaldı

TAKİP ET

Van'ın en köklü işletmelerinden biri olan Van Sütçü Kenan kahvaltı salonuna gelen İspanya'lı genç, kahvaltı yaptıktan sonra Sütçü Kenan yetkilisi Kenan Coşkun'a Van kahvaltısına hayran kaldığını ifade etti.

Van'ın turizm merkezinin yanı sıra Van kahvaltısını merak eden yabancı turistler, soluğu Sütçü Kenan'da alıyor...

Sütçü Kenan işletme yöneticisi Kenan Coşkun, " İspanya'dan Van kahvaltısı yapmaya gelen İspanyol kendisi, "Van Kahvaltısı"na bayıldı.

Bir ilin mutfak kültürü o ili ziyaret eden yabancı turistlerin tatil deneyimleri içerisinde önemli yer tutmaktadır. Bu nedenle farklı milletlerden ilimize gelen turistlerin Van Kahvaltısı hakkındaki görüşlerini önemsiyoruz.

Bizim görevimiz ilimize gelen turistlerin, kültürümüz hakkında iyi kanaatler oluşturmaları ve ülkelerine dönüşte bizden ve kültürümüzden olumlu olarak bahsetmelerini sağlamaktır.

Biz Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu olarak, Van Kahvaltısı yapmaya gelen yabancı misafirleri en iyi şekilde ağırlayıp, ilimiz ve Van Kahvaltısı hakkında olumlu izlenimler oluşturmaları için elimizden geleni yapıyoruz. 
Geçen yıllarda, Van'a gelen yabancı turistlerin yüzde 90'ının İranlı turistler oluşturuyordu.

Pandemi sonrası İranlı Turistlerin ilimize gelememesi, Van Turizmini olumsuz etkilese de, son zamanlarda Avrupalı Turistlerin ilimize gösterdikleri ilgi bizleri çok memnun etmektedir. İnşallah en kısa zamanda pandemi süreci biter ve yeniden İranlı dostlarımızı da ağırlama şansımız olur.

O zaman her şey çok daha güzel olacak."dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328
 

sütçü kenan van haber son dakika van van kahvaltı salonları van kahvaltı salonu kenan coşkun