İZZET ÇOBAN'DAN DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM PLATFORMU

TAKİP ET

İzzet Çoban,"Değişim Dönüşüm Hareketi olarak bilinen birlikteliğimizi Değişim Dönüşüm Platformuna dönüştürerek sorumluluk almaya devam etme kararı aldık."dedi.

Eski Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Genç iş insanı İzzet Çoban, sosyal medyada paylaşımlarında yerini projesini açıkladı.

İş insanı İzzet Çoban, "Bu kente hizmet etmek ve bir şeyler üretmek adına birkaç yıl önce liyakatli bir kadro ile bir oluşum oluşturduk.Arkadaşlarımızla yola çıktığımız günden bu yana fikri olarak çok şey ürettik ve bu ürettiklerimizi şehrin yararına projelendirip yapmak için elimizden geleni yaptık.

Kendi kabuğuna çekilip eleştirenlerden olmak yerine elini taşın altına koyup sorumluluk alanlardan olmak için girişimlerde bulunduk. Nihayetinde yaşadığımız tecrübelerden sonra halkın yararına hizmet üretmek için bir kuruluşa bağlılığın zaruri olmadığını ve bu kenti ayakta tutan dinamiklerle paydaş olarak da hizmet etmenin mümkün olduğu gerçeğine vardık. Bu bilinçle şimdiye kadar ortaya koyduğumuz projelerin hayata geçmesini sağlamak ve dönemsel ihtiyaçlara binaen yeni projeler üretebilmek adına Değişim Dönüşüm Hareketi olarak bilinen birlikteliğimizi Değişim Dönüşüm Platformuna dönüştürerek sorumluluk almaya devam etme kararı aldık. Kentin gerek fikir üreten gerekse icracı bütün dinamiklerini buluşturmayı hedeflediğimiz bu platform eminiz ki hak ettiği değeri görecek ve tüm paydaşlarıyla halkın refahını gözeten adımlar atmayı başaracaktır. Konu Van olunca en çok dillendirilen sahipsizlik olgusunu bu platformla kırmayı ve kollektif aklın gücüyle birlikte bir yaşam kurmayı hedeflediğimiz bu süreçte tüm halkımızı, meslek örgütlerini, akademisyenleri, bürokratları, öğrencileri, emekçileri ve siyasetçileri birlikte üretmeye davet ediyoruz. Yıllardır dile getirdik ve bu kente amasız fakatsız birlikteliği getirinceye kadar söylemeye devam edeceğiz. Biz Birlikte Daha Güçlüyüz."dedi.

Van Gazetesi - Haber ( Izzet Çoban Sosyal medya paylaşımı)

Van İzzet Çoban Değişim Dönüşüm Platformu Haber