KADIN ERKEK DEMEDEN DÖVÜP, SOYDULAR

TAKİP ET

Bu durum yürekleri parçaladı. Bir tarafta Koronavirüs, bir tarafta göç, bir tarafta da savaş ve bir tarafta ise; acı…

Bu durum yürekleri parçaladı. Bir tarafta Koronavirüs, bir tarafta göç, bir tarafta da savaş ve bir tarafta ise; acı…

Yunanistan eski Genelkurmay Başkanı Evangelos Apostolakis, bir TV kanalının programında konuşurken "Sınırları koruma bahanesiyle üstlerine vazife edinen bazı silahlı grupların toplanması gerekir" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Edirne'den Yunanistan'a geçen sığınmacı sayısının 142 bin 175 olduğunu bildirdi. Türk güvenlik güçleri, kurumlar ve sivil toplum kuruluşları kendi istekleriyle Yunanistan sınırına giden göçmenlere kol kanat germeye devam ediyor. Avrupa tarafında ise göçmenlere insanlık dışı, kural tanımayan, Batı'nın sözde insan hakları normlarıyla uymayan kötü muamele artarak sürüyor.

Edirne'nin Pazarkule Sınır Kapısı karşısındaki Kastanyes Sınır Kapısı da çok hareketli. Yunan sınır muhafızları, göçmenlere mavi renkte tazyikli su sıkıyor. Renkli su kullanılmasına gerekçe olarak, sınırı geçmeyi başaranların "anında tespit edilmesi" ve tutuklanması olduğu gösteriliyor. Yine Yunanistan'a geçen, aralarında kadın ve çocukların da olduğu bir grup göçmen, Yunan güvenlik güçlerince darp edilerek, para ve üzerindeki giysiler alınarak, yarı çıplak halde Türkiye'ye gönderildi. Bazı mültecilerin sırtındaki kamçı izleri ise vahşetin boyutlarını gözler önüne serdi.
Detaylar…
 
VAN GAZETESİ
 




kadin erkek demeden dÖvÜp soydular evangelos apostolakis vanhaber van haberleri son dakika van van gazetesi yunanistan edirne yine yunanistana geçen yunan güvenlik güçlerince darp edilerek para ve üzerindeki giysiler alınarak kadın çocuk demeden