Kadının Sesi Yardım Derneğinden Van'a destek

TAKİP ET

Kadının Sesi Yardım Derneği Başkanı İnayet Yücetaş, Kadının Sesi Yardım Derneği Başkan Yardımcısı Zehra Tığlı ile birlikte Antalya'dan Van'a gelinerek, (Epidermolozis bülloza (Epidermolysis bullosa)) Kelebek hastası olan çocuklara ilaç desteği verildi.

Kadının Sesi Yardım Derneği Van ve ilçelerini ziyaret ederek, (Epidermolozis bülloza (Epidermolysis bullosa)) Kelebek Hastası olan çocuklara ilaç desteği verdi.

Antalya’dan Van’a gönül köprüsü kuran Kadının Sesi Yardım Derneği, Van Gazetesine özel röportaj yaparak, (Epidermolozis bülloza (Epidermolysis bullosa)) Kelebek hastaları hakkında bilgiler aktarıldı.
 
Kadının Sesi Yardım Derneği Başkanı İnayet Yücetaş, Van’a yaptığı yardımları ve Van’ın kendisi için ayrı bir önem taşıdığını ifade etti.

Kadının Sesi Yardım Derneği Başkanı İnayet Yücetaş, “Kadının Sesi Derneği olarak Türkiye’nin dört bir yanına yardımları ulaştırmaya devam ediyoruz. Aileleri birebir ziyaret ederek, yardımlarımızı yapıyoruz. Biz sadece aracı ve gönüllüyüz. Van benim için çok özel bir yer. Geçtiğimiz yıl da Van köylerine birçok yârdim gönderdik. Kitap, kıyafet, ayakkabı, tekerlekli sandalye, Kelebek çocuklar için ilaç, medikal malzeme desteği vermek için Van’a geldik. Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer’i ziyaret edip projelerimizi değerlendirdik. ‘İyilik bulaşıcıdır’ sloganımızla köy ve ilçelere yardım götürmeye devam edeceğiz.” dedi.
 
Antalya’dan Vana gönül köprüsü kuran ve Van’da kelebek hastalarını unutmadıklarını açıklayan Kadının sesi yardım derneği başkan yardımcısı Zehra Tığlı, “Merhabalar, Kadının Sesi derneğimizin merkezi Antalya’dadır. Tüm Türkiye’de de çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Dernek olarak önceliğimiz; çocuklarımız, engeli kardeşlerimiz, yaşlılarımız ve kadınlarımızdır. Bu yıl yurt genelimize Kitap, Kıyafet ve benzeri ekipman desteğinde bulunduk. Son olarak, Van Merkezde yaşayan Kelebek hastası olan çocuklarımız için medikal malzeme desteği verdik. Dernek olarak; her Ramazan ayında ve belirli dönemlerde ailelerimize gıda paketi yardımı yapıyoruz. Bunun yanı sırada ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize de 100’e yakın tekerlekli sandalye desteğinde bulunduk. Bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Yardımlarımıza devam edeceğiz.”dedi.
 
VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER – 0544 409 0328 - van haber
Haber: Hikmetullah Yetkin
 

yardım kadının sesi yardım derneği i̇nayet yücetaş zehra tığlı van haber kelebek hastalığı epidermolozis bülloza