Kadir Yaşar'dan Atlantik denilice

TAKİP ET

Atlantik Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yaşar, Van Gazetesine yeni yapılacak olan Van Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı hakkında bilgiler aktardı.

2020 yılının sonunda firmasını kuran genç girişimci Kadir Yaşar, Atlantik Fuar hakkında bilgiler aktardı.

Atlantik Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Yaşar," Ekibimiz; ülkemizde organize edilen alanında en başarılı fuarların tamamını ziyaret etmiş bu yolda kazandığı deneyimlerini bölgedeki illerin ticaret lokomotifi olan Van’da koordine ettiği fuarlar ile pekiştirmiştir. Ekibimizin koordine ettiği ulusal ve uluslararası projelerin tamamını başarılı bir şekilde sonuçlandırarak, isminden söz ettirmiştir. Kazandığı deneyimlerini bölgeye daha fazla katkı sağlamak amacıyla; Atlantik Fuarcılık şirketi ”İşiniz hayaliniz kadar, hayaliniz Atlantik kadar olsun.”sloganıyla kurulmuştur.

Van Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı - (7 - 10 EKİM 2021)

Atlantik Fuarcılık; Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde Van Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’nda sektörün önemli markalarını 7-10 Ekim 2021 tarihlerinde bir araya getirecek. Anne ve çocuk sektörünün geniş ürün yelpazesindeki, Türkiye'nin en seçkin markalarının yer alacağı; Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun en kapsamlı, en etkili ve en sevimli fuarı, Doğu Anadolu'nun Ticaret Merkezi ve Türkiye'nin Ortadoğu’ya açılan kapısı Van'da kapılarını açacak... Bebek bakım ürünlerinden mobilyaya; oyun, sağlık ve eğitimden anne ve hamile giyimine kadar çok geniş bir katılımcı profiline sahip olan fuar; annelerin hamilelik döneminden, çocukların olgunluk dönemine kadar olan tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. Sektöre dair tüm ürün ve hizmetleri bir araya getirecek olan Van Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı, katılımcı firmaları gerçek tüketicisiyle buluşturup firmalara ürünlerini en iyi şekilde tanıtma fırsatı verecek... Anne adaylarının anneliğe ilk adımda ve sonrasında bebekleri için ihtiyaç duyacakları eğitim ve sağlık dâhil her şeye ev sahipliği yapacak. Okul çağındaki çocuklar için her türlü geliştirici, eğitici ve eğlendirici aktiviteler, lise düzeyinde olan gençler için ise kariyer planlamaları hakkında ihtiyaç duyacakları profesyonel danışmanlık hizmetleri (dershaneler, üniversiteler, yurt dışı eğitim acentaları) ve tüm ihtiyaçları ziyaretçilerine sunulacaktır.

VAN VE BÖLGE PAZARINDA BİR İLK OLACAK

Van; coğrafi konum itibariyle Doğu Anadolu'nun en gelişmiş illerinden biri olmakla beraber nüfusu bakımından Doğu Anadolu'nun en büyük Türkiye’nin en kalabalık 19. şehri olarak yer almaktadır. İran'a olan 300 km’lik kara sınırından dolayı bölgenin ticaret merkezi haline gelmiş bulunmaktadır. Bölgedeki merkezi konumu dikkate alındığında ise; yaklaşık 20 milyon nüfusa hitap eden bir ticaret merkezi potansiyeline sahiptir. Van nüfusu bir önceki yıla göre; 12.585 artarak, 2020 yılına göre; 1.149.342'dir. Bu nüfus, 585.854 erkek ve 563.488 kadından oluşmaktadır. Yüzde olarak ise: %50,97 erkek, %49,03 kadındır. Van ve bölgesinin nüfusu oldukça genç bir demografiye sahiptir. Bununla beraber dikkat çeken bir ayrıntı da şu ki; ebeveyn yaşı olan 20 ila 49 arası yaş gruplarının oranı nüfusun %43’nü oluşturmaktadır. Bunun da cinsiyet oranına göre yaklaşık yarısını yani %20’sini anne adayları ve/veya anneler oluşturmaktadır. Çevre illeri ve bölgeyi ele aldığımızda ulusal çapta yapılan sektör fuarları içinde en verimli fuarlardan biri olacağından şüphe yoktur. Bu çerçevede fuarın üçüncü tekrarının uluslararası niteliği ile Türkiye’nin en prestijli fuarları arasında yerini alacaktır.

FUARLARIMIZIN KAPILARINI SİZLERE AÇIYORUZ

Van ve bölgesindeki ilk ve tek Van Anne, Bebek ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı'na ziyaret ederek, bölgesel, ulusal ve uluslararası katılımcılardan ve kurumsal marka firmalarından alışveriş yapabilirsiniz. Fuar süresince keyifli vakit geçirebilmeniz adına; oluşturacağımız 442 metre karelik etkinlik alanında fuar boyunca eğitici, öğretici ve eğlendirici aktiviteler bulunacaktır.

PANDEMİ DÖNEMİNDE FUAR

Fuar alanında insanların daha rahat ve güvenli bir şekilde vakit geçirebilmesi için koridor genişliğimizi arttırarak, sizlere daha güvenli bir fuar deneyimi sunuyoruz. Yeni kontrollü sosyal hayat kapsamında insanların alışveriş alışkanlıklarını tamamıyla değiştiği görülmektedir. İnsanlar bundan sonra zaman geçirecekleri ve alışveriş yapacakları yerlerdeki; fiziki mekan, hijyen sosyal mesafe ve kontrol edilebilir olması tercih sebebi olacaktır. Güvenli bir alışveriş yapılabilmesi için daha az zaman harcanarak daha fazla ürün çeşitliliğine ulaşabilme olanağı sağlamak ve bu riski fuarlar ile minimize etmek mümkündür. Bunun yanı sıra; fuara katılan tüm ziyaretçilerin HES kodunun sorgulaması, hijyen, maske ve mesafe kurallarının uygulanması, kontrol edilebilirliği göz önüne alındığında fuarlar, alışveriş yapmak için güvenli mekanların başında yer almaktadır. Bunların yanı sıra; Halkımız için ücretsiz servis hizmetimiz mevcuttur. Belirlenen noktalarda pandemi kurallarına uygun bir şekilde yolcu taşıması yapılacaktır. Tüm halkımızı bu fuara bekliyoruz."diyerek konuşmalarını noktaladı.

Hikmetullah Yetkin


 

kadir yaşar atlantik fuar vanne vanhaber