Kandaşoğlu'ndan Tubittum Medya Grubuna Ziyaret

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı, VATSO Derneği başkanı, iş insanı Zahir Kandaşoğlu  ve yönetimi Tubittum Basın Yayın Medya Grubunu ziyaret etti.

Van Ticaret Sanayi Odası Başkan Adayı ve İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu ile yönetimi Uluslararası Tubittum Dergisi, Van Basın, Van Sokak Haber, Van Gazetesini ziyaret etti. 
Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Kandaşoğlu:"Bizler, ilde yaşıyoruz. Bu ilin gelişmelerini ve sorunlarını yakından takip ediyoruz. Bu ilde bulunan basın emekçilerine ayrı bir önem veriyoruz. Onlar, bizim için çok değerlidir. Bugün Tubittum Basın Yayın Medya Grubunu ziyaret ettik. Uzun yıllardır görev yapmaktadırlar ama kısa sürede İran Türkiye'de kendilerini çok iyi kanıtladılar. Buradan hepinizi tebrik ediyorum. Türkiye'nin turizmini çok iyi bir şekilde tanıtan Uluslararası Tubittum dergisine ve Van Basın, Van Sokak Haber, Van Gazetesini tebrik ediyoruz. Burada bulunmaktan mutluyum. Her zaman basını destekliyoruz. Buraya gelerek yeni projeler üzerinde hasbihal ettik. Bu zorlu günde çalışmalarını canla başla sağlam ekiplerle yol alan medya gurubuna teşekkür ederiz."dedi.




Van Gazetesi