Kandaşoğlu'ndan Van Spor açıklaması 

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu Vanspor'un son zamanlarda ki gidişatına yönelik açıklamalarda bulunarak maddi anlamda tam destek verdiğini söyledi. 

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu Vanspor’un son zamanlarda ki gidişatına yönelik açıklamalarda bulunarak maddi anlamda tam destek verdiğini söyledi. 


Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu Vanspor ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu Van TSO Adaylığı nedeniyle Vanspor’a başkanlık edemeyeceğini ifade eden Kandaşoğlu her zaman Vanspor’un yanında yer aldığını ve bundan sonra ki süreçte te alacağını ifade etti.

Vanspor’a aday olmayı doğru bulmuyorum


Kandaşoğlu yaptığı açıklamada, “Vanspor’un kıymetli sevenleri Vanspor adına bazı paylaşımlarınızı görünce çok üzülüyorum. 1985’ten beri her şeyimiz olan Vanspor’a Maddi ve manevi ne gerekiyorsa en üst seviyelerde hiç bir beklenti içine girmeden çok büyük destekler sağlamışız ve aynı zamanda Van’da bulunan Başta Engelli kardeşlerimizin takımları olmak üzere tüm takımlara lafla değil gerçekten çok büyük katkılar sunuyor ve sunmaya da devam ediyoruz. Şuan VATSO Başkanlığına adayım Vanspor’a da aday olmayı doğru bulmuyorum” dedi. 

van van tso zahir kandaşoğlu vanspor