Kandaşoğlu'ndan Vanspor Açıklaması!

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu sert bir dille Vanspor FK' de yaşanan istifaları eleştirdi.

Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu sert bir dille Vanspor FK’ de yaşanan istifaları eleştirdi.
Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Başkanı ve aynı zamanda Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu sert bir dille Vanspor FK’ de yaşanan istifaları eleştirdi.

Vanspor Futbol Kulübünde istifalar art arda geldi. Gündeme bomba gibi düşen istifa haberlerinin ardından bir açıklamada iş insanı Zahir Kandaşoğlu’ndan geldi. Kandaşoğlu, ; “Bu davranış asla kabul edilecek bir davranış değildir.” Diyerek sert bir dille Vanspor FK’ de yaşanan istifaları eleştirdi
 
‘Van halkı ne bekliyordu, ne oldu?’ diyen Kandaşoğlu, “Gerçekten böyle bir anlayış nasıl olur? Van halkı ne bekliyordu, neler oldu? Olacak iş değil! Kimse kusura bakmasın bu davranış takımı yok etmek demek. Biz geldik, biz gidiyoruz diye bir anlayış olamaz.” Dedi. Kandaşoğlu ayrıca eski başkan Avcı’ya yüklendi ve “Oh ne güzel kasada takımın parası varken, varım para bitti yokum yakıştıramadım” diyerek tepki gösterdi.

“VAN HALKINA SORMADAN İSTİFA ETTİNİZ”

İstifaların takıma zarar vereceğini aktaran Kandaşoğlu, “Burası dağ başı mı arkadaşlar? Hiç kusura bakmayın mademki böyle bir durumunuz vardı niye beklediniz? Bu günden sonra bu takıma ne doğru dürüst futbolcu ne de teknik heyet bulunur. Bugüne kadar her şey bitmeliydi. Bizler her gün sizleri destekledik. Hiç bir başarı yokken sizlere hak verdik. Asla bir gün takım için eleştirmedik. Peki, sizler niye Van halkına sormadan istifa ediyorsunuz. Bu doğru bir davranış mı? Bunun hesabı çok ağır olur.Affedilecek bir durum değil.” İfadelerini kullandı.

“ AYRILIKLAR ÜZÜCÜ”

Çok ciddi bir kurumsallık yakalayan, yeni sezona yoğun bir hazırlık içine giren Vanspor FK’daki ayrılıkların çok üzücü ve endişe verici olduğunu söyleyen Kandaşoğlu, “Müthiş bir halkın ve taraftarın büyük desteği alan ve havayı yakalamışken halkın sırtına hançeri gibi vur ve git. Bu doğru bir davranış değildir. Kent ve kurumlar takımı başarıya götürecektir. Yöneticiler ve yetkili merciler de bu takıma sahip çıkmak zorundaydılar. Bekleseydiniz bu halk sorardı. Bu davranış asla kabul edilecek bir davranış değildir.” Açıklamasında bulundu.
 

zahir kandaşoğlu vanspor vanspor fk mehmet avcı