Kapıköy'de Rekor Düzeyde Taşımacılık Yapıldı

TAKİP ET

TCDD Van Demiryolları lojistik müdürlüğü tarafından pandemi sonrası Van Kapıköy Sınır Kapısı arasında rekor sayılacak düzeyde taşımacılık yapıldı.

TCDD Van Demiryolları lojistik müdürlüğü tarafından pandemi sonrası Van Kapıköy Sınır Kapısı arasında rekor sayılacak düzeyde taşımacılık yapıldı. Karayollarından taşımacılığın kapalı olmasından dolayı bütün yük demiryolu üzerinden sağlanmış oldu.Tatvan-Van arasında işleyen iki büyük feribot yaklaşık 500 bin ton yük taşıdı.

Personellerin de pandemi süreci olmasına rağmen özverili çalışmaları Türkiye ekonomisine ciddi manada katkı sağladı. Yine bu süreçlerde TCDD Taşımacılık 5. Bölge Müdürü Muzaffer Koç,  bir kaç defa Van Kapıköy ve İran'a ziyaretler de bulunarak taşımacılığı bizzat yakından takip etti. Aynı zamanda zorlu pandemi dönemin de personellerin moral ve motivasyonunu hep sıcak tuttu.

Van Lojistik Müdürü Tahirhan Gencer göreve geldikten sonra Van Gar sahası ve lojistik sahası yapılan yenilikler ile adeta göz kamaştırıyor. Özellikle zeminin asfaltlanması eksik görülen ve yıpranmış dolum ve boşaltma yapılan peronlar yeniden dizayn edilmiş oldu. Saha ve idari bina yeşil alana dönüştürüldü. Bütün işaretler yeniden boyayarak aktif hale getirildi. İdare bina ve hizmet birimleri günün şartlarına uygun modern bir hal aldı. 



Kaynak: Süleyman Çelebi 

muzaffer koç van gazetesi tcdd tahirhan gencer lojistik